Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

До уваги випускників!

Залиште оцінку
(3 голосів)
До уваги випускників!

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2006р. № 1361 «Про надання одноразової адресної грошової допомоги деяким категоріям випускників вищих навчальних закладів», наказу Міністерства освіти і науки від 28 березня 2016 року № 343 «Про затвердження Порядку надання одноразової адресної грошової допомоги деяким категоріям випускників вищих навчальних закладів, які здобули освіту за напрямами і спеціальностями педагогічного профілю (зі змінами) випускники вищого навчального закладу, які закінчили у 2018 році навчання (денна форма) за напрямами (спеціальностями) педагогічного профілю та уклали на строк не менше як тири роки договір про роботу у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах мають змогу отримати одноразову адресну грошову допомогу.

 

Для отримання одноразової адресної грошової допомоги випускникам потрібно звертатись до навчально-методичного відділу Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка (каб. 229) до 10 жовтня 2019 р.
Необхідні документи:
1. заява копія трудової книжки, завірена відділом кадрів;
2. договір про працевлаштування випускника вищого навчального закладу, який навчався за напрямом педагогічного профілю за державним замовленням (у трьох примірниках);
3. копія паспорту;
4. копія ідентифікаційного коду.
Випускники, які працевлаштовані в навчально-виховних комплексах «дошкільний навчальний заклад – загальноосвітній навчальний заклад», «загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад», окрім вищеназваних документів, подають довідку з цього навчального закладу, яка підтверджує інформація про те, що вони працюють в шкільному підрозділі цього навчального закладу.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG