Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

ЗНО для вступу до магістратури

Залиште оцінку
(2 голосів)
ЗНО для вступу до магістратури

Нагадуємо, що у 2018 році розширено список спеціальностей магістратури, під час вступу на які потрібно складати вступні випробування, що проводитимуться з використанням організаціно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання.

Реєстрація на ЗНО розпочнеться 14 травня і триватиме до 18:00 години 05 червня.

Зареєструватись на ЗНО вступники зможуть в приймальній комісії одного з обраних ними закладів вищої освіти з метою участі у конкурсному відборі для здобуття ступеня вищої освіти магістра в 2018 році.

ЗНО на магістратуру потрібно буде складати двом категоріям вступників.

Перша

для вступників, які бажають взяти участь в конкурсному відборі за спеціальностями галузей знань 03 "Гуманітарні науки" (крім спеціальності 035 "Філологія"), 05 "Соціальні та поведінкові науки", 06 "Журналістика", 24 "Сфера обслуговування", 29 "Міжнародні відносини" (крім спеціальності 293 "Міжнародне право") за всіма формами навчання.

Таким вступникам необхідно буде скласти єдиний вступний іспит з іноземної мови (англійської, або німецької, або французької, або іспанської). 

Друга

для вступників, які бажають взяти участь в конкурсному відборі за спеціальностями 081 «Право» та 293 "Міжнародне право" за всіма формами навчання. Таким вступникам потрібно складати єдиний вступний іспит з іноземної (англійської, або німецької, або французької, або іспанської) мови і єдине фахове вступне випробування. 

Єдине фахове вступне випробування передбачає виконання екзаменаційної роботи (тесту), що містить два блоки тестових завдань:

перший блок - тест загальних навчальних правничих компетентностей, що включає тестування таких компетентностей: аналітичне мислення, критичне мислення, логічне мислення (блок ТЗНПК);

другий блок - тест з восьми базових правничих дисциплін, що включає конституційне право України, адміністративне право України, цивільне право України, цивільне процесуальне право України, кримінальне право України, кримінальне процесуальне право України, міжнародне публічне право та міжнародний захист прав людини (блок Право).

Тестування з іноземної мови відбудеться 11 липня, а з права та загальних навчальних правничих компетентностей – 13 липня.

Початок процедури – о 10:00 год. Допуск учасників до пункту тестування триватиме з 09:15 до 09:50 год.

Для входу до пункту тестування учасник має пред’явити: екзаменаційний листок; документ, що посвідчує особу (серія (за наявності) та номер якого вказані в екзаменаційному листку); запрошення-перепустку.

 

Приймальна комісія НУЧК імені Т.Г.Шевченка оголошує про початок реєстрації на єдиний вступний іспит та єдине фахове вступне випробування на магістратуру - 14 травня 2018 року.

Вступник вважається зареєстрованим після отримання екзаменаційного листка.

Зазначимо, що згідно, затвердженого МОН України ПОРЯДОКУ в 2018 році для вступу на магістратуру прийматимуть результати єдиного вступного іспиту з (англійської, або німецької, або французької, або іспанської) мови та єдиного фахового вступного випробування лише 2018 року.


Додаткові вступні випробування для осіб, які вступають до НУЧК на магістратуру з "Філософії", "Культурології", "Психології" та "Історії та археології" за неспорідненими спеціальностями проводитимуть 31 травня об 11.20.

Консультація відбудеться 30 травня о 16.00 годині

Реєстрація на додаткове випробування за посиланням

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG