Участь у науково-методологічному семінарі

Залиште оцінку
(1 голос)
Участь у науково-методологічному семінарі

25 жовтня викладачі кафедри соціальної роботи доктор педагогічних наук, професор Т.В.Янченко та кандидат педагогічних наук, доцент Т.Л.Гавриленко взяли участь у Другому науково-методологічному семінарі з історії освіти "Сучасні вимоги до організації та проведення історико-педагогічних досліджень".

Науковий захід відбувся в Державній науково-педагогічній бібліотеці України імені В.О.Сухомлинського за участю провідних фахівців у галузі історії педагогіки: О.В.Сухомлинської, Л.Д.Березівської, О.Б.Петренко, О.С.Радул, В.Л.Федяєвої та ін.

На семінарі обговорювалися питання методології, понятійно-термінологічного апарату історико-педагогічних досліджень; наукового стилю викладу результатів досліджень; доцільності здійснення експерименту у дослідженнях з історії педагогіки.

Член-кореспондент НАПН України, доктор педагогічних наук, професор, директор ДНПБ імені В.О.Сухомлинського Л.Д.Березівська нагородила грамотою доцента Т.Л.Гавриленко за плідну співпрацю з ДНПБ імені В.О.Сухомлинського щодо актуалізації історії розвитку освіти в науково-інформаційному просторі України.

2   3

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG