Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Кафедра мов і методики їх викладання пишається переможницею!

Залиште оцінку
(1 голос)
Кафедра мов і методики їх викладання пишається переможницею!

Щиро вітаємо Молочко Анну, студентку І курсу психолого-педагогічного факультету Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка, яка посіла третє місце на XVІ Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика.

17 травня 2016 року відбулося нагородження переможців у м.Києві. В урочистостях узяли участь засновники конкурсу, меценати, політики, представники громадських організацій, письменники, батьки, викладачі й, звичайно, переможці інтелектуального змагання.

Анна – яскраво обдарована дівчина, яка послідовно розвиває свої таланти. Зокрема, цікавиться й наукою. Не можна не згадати її участь у Всеукраїнській студентській науковій конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку сучасної науки України» (17 березня 2016 року), публікацію першої наукової розвідки про мовленнєву компетентність сучасного психолога (науковий керівник – кандидат філологічних наук К.В.Пономаренко).

Анна Молочко – студентка, яка встигає відмінно вчитися, відвідувати тренінги й наукові конференції, займатися громадською діяльністю й благодійністю! Це творча особистість, яка має неабиякий художній смак, про що свідчить її хобі – фотографія. Нещодавно відкрилася її перша виставка в Чернігові. Зичимо Анні подальших успіхів, щиро радіємо за неї!

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG