Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Спільне засідання методоб’єднання вчителів Ріпкинської гімназії та кафедр факультету початкового навчання

Залиште оцінку
(2 голосів)
Спільне засідання методоб’єднання вчителів Ріпкинської гімназії та кафедр факультету початкового навчання

20 травня 2016 року відповідно до Договору про співпрацю за ініціативи завідувача кафедри дошкільної та початкової освіти професора С.І.Стрілець та  директора Ріпкинської гімназії вчителя вищої категорії, вчителя-методиста Н.М.Корж та за підтримки заступника начальника Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації О.Ю.Соронович, відбулося спільне засідання методоб’єднання вчителів гімназії та кафедр факультету початкового навчання (дошкільної та початкової освіти, мов і методики їх викладання, теорії та методики мистецького навчання, музичного мистецтва) Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка.

 

 

У межах угоди  «Про організацію співпраці факультету початкового навчання Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка та Ріпкинської гімназії щодо вдосконалення навчально-виховного процесу в гімназії та підвищення якості підготовки фахівців зі спеціальності «Початкова освіта» професором С.І.Стрілець та  директором Ріпкинської гімназії Н.М.Корж було визначено предмет, мету і завдання засідання, представлено педагогічні колективи гімназії та кафедр факультету.

У Центрі педагогічної спадщини С.Ф.Русової  завідувач кафедри С.О.Гарус і заступник директора з науково-методичної роботи  В.В.Соловей  ознайомили науковців з експозиціїєю музею та пріорітетними напрямами виховної та навчальної роботи закладу. 

Особливе зацікавлення колег викликав досвід упровадження до навчально-виховного процесу гімназії здоров’язбережувальних технологій та системної реалізації акмеологічного принципу.

Цінними видалися матеріали з інформаційної освіти молодших школярів та ігродизайну, музично-дозвіллєвої практики, які було  презентовано доцентами Н.М.Стрілецькою, В.М.Жлудько, О.М.Грисюк. Інформацію про тренінги професійного вигорання представила доцент  М.В.Коновальчук. Ознайомили з  векторами своєї науково-педагогічної діяльності також професор С.І.Стрілець, доценти О.Б.Мамчич, Н.В.Притулик, Р.М.Силко.

Учителі та викладачі обмінялися досвідом, провели екскурсію музейними кімнатами гімназії,  учні в актовій залі переглянули дитячі вистави, що їх  підготували  для них студенти факультету початкового навчання, отримали насолоду від виступу факультетського хору, поспілкувалися зі студентством.

Попри негоду за вікном, представники педагогічного колективу університету повернулися з поїздки окриленими новими ідеями щодо розробки та упровадження спільних науково-методичних проектів.

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG