Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

До уваги підприємців та молоді!

Залиште оцінку
(0 голосів)
До уваги підприємців та молоді!

 Шановні підприємці!

Інформуємо про можливість проходження безкоштовного навчання з оволодіння навичками з соціального бізнесу. Наші партнери - громадська організація «Центр експертних рішень та адвокації», за підтримки Державного центру зайнятості, спільно з Талліннським університетом, Данською радою у справах біженців (DRC), Агентством інновацій і технологій Грузії та Асоціацією "ATINATI" відкрила реєстрацію на участь у міжнародній програмі навчання з соціального підприємництва «Social entrepreneurship in Ukraine». Зареєструватись на участь можна за посиланням: https://forms.gle/RomyGHRVRYh5RGRA7

Програма буде впроваджена одразу в трьох країнах – Україні, Естонії та Грузії. Для України - це унікальна можливість, яка сприяє розвитку місцевих громад через вирішення соціальних проблем та створення нових робочих місць, підтримує молодь та підприємців, надаючи їм необхідні знання та навички для успішного ведення соціального підприємництва за європейськими стандартами.

Навчальні блоки розроблені з урахуванням найкращих міжнародних практик викладання соціального підприємництва, адаптовані для України з урахуванням вимог місцевого законодавства та орієнтовані на надання корисної та дієвої інформації, яка може бути безпосередньо використана у діяльності майбутніх підприємниць та підприємців.

«Social entrepreneurship in Ukraine» - це практичні знання та навички, що допоможуть у започаткуванні та розбудові соціального підприємництва, керуванні бізнес процесами та здійсненні ефективної управлінської діяльності ключовими складовими бізнесу з акцентом на соціальний компонент підприємництва.

Програма розрахована на участь підприємців та підприємиць, молоді віком від 16 до 35 років, представників та представниць громадських організацій та всіх, хто цікавиться соціальним підприємництвом або хоче спробувати себе у започаткуванні власної справи, яка вирішуватиме виклики сьогодення.

Навчання складається з основних інформаційних та практичних блоків, а також - менторських зустрічей, де завдяки супроводу вузькопрофільних фахівців та фахівчинь - учасники отримають кваліфіковані консультації, навички ведення соціального підприємництва та допомогу з кожної теми навчальних розділів, серед яких:

- Соціальне підприємництво: як поєднувати бізнес та соціальний вплив?

- Бізнес-план як основний інструмент розбудови власної справи;

- Маркетинг та його особливості у соціальному підприємництві;

- Соціальне підприємництво: юридичні та економічні аспекти ведення діяльності;

- Інструменти організації та керування бізнесом. Як підвищити організаційну спроможність підприємництва та ефективність команди;

- Шляхи залучення фінансових ресурсів до соціального підприємництва;

- Як оцінити діяльність соціального підприємництва: інструменти вимірювання соціального впливу;

- Ефективна презентація та пітчинг: як зацікавити інших своєю ідеєю.

 Загальна тривалість навчання – 3 місяці. Враховуючи міркування безпеки, вся програма буде реалізована онлайн, що також дозволить залучити найкращих експертів у своїй галузі з усіх куточків нашої країни для проведення блоків програми.

 Бронюйте собі місце у навчанні за посиланням: https://forms.gle/RomyGHRVRYh5RGRA7 Перший онлайн-вебінар на тему «Соціальне підприємництво: як поєднувати бізнес та соціальний вплив» відбудеться вже 6 вересня з 15:00 до 17:00 на базі платформи ZOOM.

 Міжнародна навчальна програма з соціального підприємництва «Social entrepreneurship in Ukraine» впроваджується ГО «Центр експертних рішень та адвокації», спільно з ГО "Агенція місцевої демократії у Маріуполі" (LDA Mariupol in Ukraine - Агенція місцевої демократії Маріуполя в Україні), за підтримки Данської ради у справах біженців (DRC), спільно з Талліннським університетом (TLU), Молодіжним інноваційним центром (YIC), Агентством інновацій і технологій Грузії (GITA) та Асоціацією «ATINATI» в Грузії та Україні в рамках проєкту «EU4YOUTH Phase III: Youth Employment and Entrepreneurship», за фінансування Європейського Союзу за підтримки Державного центру зайнятості.

 

 

За інформацією відділу міжнародних зв’язків та соціального партнертва

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG