Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Міжнародна науково-практична конференція «ЄС-СХІДНЕ ПАРТНЕРСТВО В УМОВАХ ГЕОПОЛІТИЧНИХ ЗМІН І БЕЗПЕКОВИХ ВИКЛИКІВ: МОЖЛИВОСТІ ТА НОВІ ФОРМАТИ СПІВПРАЦІ» (6-7.06.2024 р., онлайн/офлайн)

Залиште оцінку
(0 голосів)
Міжнародна науково-практична конференція «ЄС-СХІДНЕ ПАРТНЕРСТВО В УМОВАХ ГЕОПОЛІТИЧНИХ ЗМІН І БЕЗПЕКОВИХ ВИКЛИКІВ: МОЖЛИВОСТІ ТА НОВІ ФОРМАТИ СПІВПРАЦІ» (6-7.06.2024 р., онлайн/офлайн)

6-7 червня 2024 р. відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «ЄС-СХІДНЕ ПАРТНЕРСТВО В УМОВАХ ГЕОПОЛІТИЧНИХ ЗМІН І БЕЗПЕКОВИХ ВИКЛИКІВ: МОЖЛИВОСТІ ТА НОВІ ФОРМАТИ СПІВПРАЦІ» у змішаному форматі.

Міжнародна науково-практична конференція є академічною комунікативною платформою для обміну думками, здійснення аналізу поточного стану та осмислення внеску Східного партнерства для розбудови конструктивної взаємодії учасників цієї ініціативи.

Міжнародна конференція проводиться в рамках реалізації Українською Асоціацією Викладачів і Дослідників Європейської Інтеграції проєкту ЄС Еразмус+ напряму ім. Жана Монне «ЄС – Східне партнерство: майбутні шляхи активізації спільних ініціатив академічних та громадських спільнот в Україні» 620395-EPP-1-2020-1-UA–EPPJMO–SUPPA–EU–EAP у партнерстві з НДІ європейської інтеграції та регіональних досліджень Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. 

Мета конференції: сприяти поглибленому вивченню ключових досягнень  у діяльності Східного партнерства та ґрунтовній дискусії щодо його подальших змін і перспектив трансформацій в умовах нових геополітичних і безпекових реалій; стимулювати обмін здобутим досвідом, генеруванню нових ідей та започаткування інноваційних проєктів, спрямованих на ефективне використання переваг взаємодії з ЄС для протидії повномасштабній збройній агресії росії проти України.

Міжнародна науково-практична конференція включатиме такі основні секції для обговорення:

  • Секція 1. Євроінтеграційні стратегії країн Східного Партнерства: від формату сусідства до повноправного членства.
  • Секція 2. Амбівалентність європейської політики: роль ЄС та Східного партнерства у протистоянні російській повномасштабній війні проти України.
  • Секція 3. Трансформаційні процеси у країнах Східного партнерства: пошук та імплементація новаторських рішень.
  • Секція 4. Синергія зусиль академічних і громадських спільнот у країнах Східного партнерства: консолідація євроінтеграційного курсу на тлі російської агресії.

Що? Міжнародна науково-практична конференція «ЄС-СХІДНЕ ПАРТНЕРСТВО В УМОВАХ ГЕОПОЛІТИЧНИХ ЗМІН І БЕЗПЕКОВИХ ВИКЛИКІВ: МОЖЛИВОСТІ ТА НОВІ ФОРМАТИ СПІВПРАЦІ».

Де? Онлайн – Zoom; очна – Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича.

Коли? 6-7 червня 2024 року.

Робочі мови конференції: українська, англійська.

Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням.

Детальніше про конференцію за посиланням.

 

За інформацією відділу міжнародних зв’язків та соціального партнерства

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG