Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Національний семінар «Досвід впровадження навчання за системою кліматичного менеджменту в освітньо-професійній програмі для другого (магістерського) рівня вищої освіти» (27-29.05.2024 р., онлайн/офлайн)

Залиште оцінку
(0 голосів)
Національний семінар «Досвід впровадження навчання за системою кліматичного менеджменту в освітньо-професійній програмі для другого (магістерського) рівня вищої освіти» (27-29.05.2024 р., онлайн/офлайн)

У рамках реалізації проєкту 27-29 травня 2024 року на базі Національного університету «Львівська політехніка» буде проведений Національний семінар «Досвід впровадження навчання за системою кліматичного менеджменту в освітньо-професійній програмі для другого (магістерського) рівня вищої освіти» з поширення кращих практик з реалізації проєкту Erasmus + KA2 «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату» / CLIMAN 619119-EPP-1-2020-1-NL-EPPKA2-CBHE-JP.

Захід передбачає:

  • доповіді експертів щодо розвитку досліджень кліматичного менеджменту в країнах Європейського Союзу та країн Східної Європи,
  • презентації кращих практик реалізації програм кліматичного менеджменту,
  • поширення досвіду та досягнень у промоції кліматичних досліджень університетів-учасників проєкту України,
  • досвід впровадження Європейського зеленого курсу на підприємствах Львівщини (ЛКП «Зелене місто», будівництво механіко-біологічного комплексу перевантаження та переробки твердих побутових відходів).

Національний семінар буде цікавий та корисний широкому колу осіб: представникам ЗВО, НДО, державним структурам, студентам, абітурієнтам, експертам у сфері кліматичного менеджменту, усім, хто цікавиться темою запобігання змін клімату, адаптації та пом’якшення наслідків, хто бажає встановити нові контакти, поспілкуватись та розвивати цю тематику в своєму університеті (організації).

Проєкт Erasmus+ KA2 «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату» / CLIMAN 619119-EPP-1-2020-1-NL-EPPKA2-CBHE-JP має мету допомогти університетам Грузії та України стати центрами розвитку досліджень кліматичного менеджменту для прискорення інтеграції в світовий кліматичний ринок і реалізації світових вимог по кліматорегулюванню шляхом впровадження кращих європейських практик у сфері запобігання зміни клімату, адаптації та мінімізації наслідків.

Що? Національний семінар «Досвід впровадження навчання за системою кліматичного менеджменту в освітньо-професійній програмі для другого (магістерського) рівня вищої освіти».

Де? м. Львів, вул. Степана Бандери, 12, Національний університет «Львівська політехніка». Захід буде також доступний онлайн.

Коли? 27-29 травня 2024 року.

Реєстраційна форма на Національний семінар розміщена за посиланням.

За інформацією відділу міжнародних зв’язків та соціального партнерства

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG