Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Вебінар Європейської Комісії про штучний інтелект для залучення та мотивації студентів

Залиште оцінку
(0 голосів)
Вебінар Європейської Комісії про штучний інтелект для залучення та мотивації студентів

 12 квітня 2024 р. online на плафтормі ZOOM викладачі та студенти кафедри мистецьких дисциплін Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка взяли участь у вебінарі Європейської Комісії на тему “Artificial Intelligence for student engagement and motivation”.

 Захід був на англійській мові та був зорієнтований на вивчення потенціалу використання штучного інтелекту (ШІ) в освіті, зокрема в динамічному ландшафті проєктів eTwinning. Був цікавий педагогам та керівникам закладів освіти, а також всім, хто прагне до покращення освітнього процесу з допомогою новітніх технологій.

Присутні на вебінарі: Солдатенко Олександр Ігорович – кандидат педагогічних наук, доцент, доцент  кафедри  мистецьких  дисциплін  Національного  університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка та Кондратенко Ірина Анатоліївна – доцент  кафедри  мистецьких  дисциплін  Національного  університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка дізнались дуже багато нової та корисної інформації івд спікера закладу – Сімони Пфлігель, викладача англійської, німецької, філософії та етики. З 2018 року вона координатора PASCH Schools Northwest Europe у Goethe- Інституті у Лондоні, де вона керує проектами (Erasmus+).

 
 

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG