Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Зустріч вихователів-методистів ЗДО Чернігова

Залиште оцінку
(0 голосів)
Зустріч вихователів-методистів ЗДО Чернігова

19.03.2024 року на базі ЗОШ №7 Чернігівської міської ради у тренінговому центрі для вчителів «Kolo teachers HUB» відбулась зустріч вихователів-методистів закладів дошкільної освіти міста.

 

У заході взяли участь Анна Кошель, к. пед. н., доцент кафедри дошкільної та початкової освіти Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка та студенти І курсу магістратури спеціальності Дошкільна освіта.

Анна Кошель проінформувала про результати діяльності навчально-наукової лабораторії на базі ЗДО № 26 у 2023-2024 навчальному році, ознайомила із тенденціями розвитку освіти України, спрямованими на удосконалення процесу підготовки майбутніх вихователів ЗДО та окреслила вектори співпраці університету із закладами дошкільної освіти.

Анна Павлівна відмітила значущість практичної підготовки здобувачів вищої освіти та важливість виконання студентами індивідуальних науково-дослідних завдань, передбачених програмою практики. Акцентувавши на важливості дидактико-методичного забезпечення проходження педагогічної практики в ЗДО, Кошель А. П. ознайомила присутніх з навчально-методичним посібником «Методичні рекомендації щодо проходження педагогічної практики студентів спеціальності «Дошкільна освіта».

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG