Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Засідання студентського наукового гуртка "Інтеграція арт-терапевтичних технологій у ЗДО"

Залиште оцінку
(0 голосів)
Засідання студентського наукового гуртка "Інтеграція арт-терапевтичних технологій у ЗДО"

Активні, яскраві, впевнені в завтрашньому дні - так можна охарактеризувати студентську спільноту НУЧК імені Т.Г.Шевченка.

28.11.2023 року на базі навчально-наукової лабораторії ЗДО 26 відбулося засідання студентського наукового гуртка "Інтеграція арт-терапевтичних технологій у ЗДО" (керівниця - доцентка кафедри дошкільної та початкової освіти Анна Кошель). Зі студентами 13 групи спеціальності "Дошкільна освіта" було проведено захід "Колір здоров'я. Арт-терапія".

 Працювали з впливом кольору на емоційний стан, формували цілісне уявлення про людину як господаря власних вчинків і поведінки, розкрили значення та вплив кольору на людину, її психологічне здоров’я. Анна Кошель ознайомила учасників з деякими елементами арт-терапії для зняття емоційного напруження, вчила бачити прекрасне в творах мистецтва. Учасники працювали з кольорами, розбирались з емоціями, які відчуваємо у своєму тілі.

Давали відповідь на такі важливі запитання:

"Що ти робиш коли тобі радісно?

Що ти робиш коли ти злий?

Що ти робиш коли тобі сумно?

Що ти робиш коли тобі страшно?" На цьому ж заході говорили і про важливість правильного харчування для людини. К.пед. н., доцент Віталій Кошель відмітив позитивний вплив на організм раціонального харчування і запропонував студентам скласти меню на тиждень. Це завдання виявилося нелегким, але цікавим. А ще учасники заходу релаксували, малювали, спілкувались, чаювали, зменшуючи тривожність та емоційно наснажуючись. 

 

Висловлюємо вдячність директорці ЗДО № 26 Олексієнко Вікторії, педагогам закладу, які допомогли організувати цей захід. З нетерпінням чекаємо на наступні зустрічі та запрошуємо до Навчально-наукової лабораторії на базі ЗДО №26 для обміну досвідом. 

Щира вдячність доцентці, к.пед.н., завідувачці кафедри дошкільної та початкової освіти Турчиній Ірині за активну участь у редагуванні дописів.

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG