Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

ДОЛУЧИЛИСЬ ДО НОВОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ КАМПАНІЇ “Придивись”

Залиште оцінку
(0 голосів)
ДОЛУЧИЛИСЬ ДО НОВОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ КАМПАНІЇ “Придивись”

18 жовтня в Європі відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми.

19 жовтня ряд державних установ та громадських організації Чернігова і області на базі відкритого громадського майданчика у Hollywood Mall - ТРЦ Голлівуд провели нову інформаційну кампанію “ПРИДИВИСЬ”

Кампанія впроваджується спільно з Міністерством соціальної політики України та Всеукраїнською коаліцією громадських організацій із протидії торгівлі людьми за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства закордонних справ Норвегії, Міністерства юстиції Швеції та спрямована на ознайомлення широкого кола громадян із ганебним явищем торгівлі людьми (що займає 3-тє місце в світі після торгівлі зброєю і наркотичними речовинами), а також надання практичних рекомендацій, як не потрапити на гачок ділків із торгівлі людьми.

У заході взяли участь: директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА А.М. Шемець, представниця ЧМР Н.М. Хольченкова, Голова Всеукраїнської коаліції громадських організацій із протидії торгівлі людьми, керівниця програм Чернігівського громадського комітету захисту прав людини Н.О.Кулікова, начальник Головного управління національної соціальної сервісної служби у Чернігівській області О.В. Русін, начальник відділу Міграційної поліції ГУНП в Чернігівській області А.Б. Милосердов, представник системи безоплатної вторинної правничої допомоги В.А.Бобруйко.  

До заходу долучились і студенти 13 групи спеціальності “Соціальна робота” Навчально-науковий інститут психології та соціальної роботи Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка, доцент кафедри соціальної роботи та освітніх і педагогічних наук Ірина Карпова, куратор групи.

Наші студенти змогли поволонтерити, роздаючи флаєри з інформацією про торгівлю людьми відвідувачам заходу і ТРЦ “Голівуд”.

Дякуємо організаторам за змістовний та актуальний захід!

2163124956

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG