Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Курс підвищення кваліфікації «Європейські практики збереження життєвого балансу та благополуччя педагогів» (реалізується у рамках імплементації проєкту «Вивчення Європи: освітній вимір» програми Erasmus+ напряму Jean Monnet)

Залиште оцінку
(0 голосів)
Курс підвищення кваліфікації «Європейські практики збереження життєвого балансу та благополуччя педагогів» (реалізується у рамках імплементації проєкту «Вивчення Європи: освітній вимір» програми Erasmus+ напряму Jean Monnet)

У програмі курсу — тренінги, майстерки, практикуми з формування життєвого балансу педагогів, емпатії, емоційного інтелекту, креативності; душевне спілкування в теплій атмосфері; відкриття внутрішніх ресурсів.

 

Авторкою та тренеркою курсу є кандидатка пед.наук, доцентка, тренерка з креативності, викладачка імпровізаційної хореографії Олена Воєділова.

Старт 13 травня

Тривалість – 36 годин  / 1,2 кредити ЄКТС

Місце проведення – НУ«ЧК» імені Т.Г. Шевченка

*Після закінчення курсу учасники отримають Свідоцтво про підвищення кваліфікації державного зразка.

Участь БЕЗОПЛАТНА (фінансування навчання здійснюється за рахунок коштів ЄС у рамках імплементації проєкту «Вивчення Європи: освітній вимір» програми Erasmus+ напряму Jean Monnet)

Реєстрація за покликанням

https://forms.gle/w1ndzzbpXoXD5E4E7

Кількість місць обмежена

Програма курсу

https://drive.google.com/file/d/1_nx8EKuT5Ko_glQA4SynzDRbVZou_yZ3/view

Від авторки:

"Я розробила цей курс з глибокою любов'ю та шаною до педагогів. Мене надихали європейські практики створення атмосфери благополуччя педагога заради ефективного навчання учнів, які я опановувала під час міжнародних стажувань. І тепер я готова поділитися цією інформацією на курсі підвищення кваліфікації. Я наповню вас любов'ю та повагою до себе, професії, життя. Ми разом віднайдемо баланс в емоційних проявах власних та учнів, шукатимемо креативні шляхи самореалізації та пробудимо власне тіло".

Всіх, хто скучив за реальними зустрічами (офлайн) та готовий зануритися в атмосферу балансу, запрошуємо заповнити анкету. Після реєстрації ми зв’яжемося з Вами і повідомимо деталі участі.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG