Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Мотиваційна кава з майбутніми абітурієнтами-магістрантами

Залиште оцінку
(1 голос)
Мотиваційна кава з майбутніми абітурієнтами-магістрантами

На факультеті дошкільної, початкової освіти і мистецтв 7.04.2023 року відбувся профорієнтаційний онлайн захід “Мотиваційна кава з майбутніми абітурієнтами-магістрантами”. Учасниками якого були: керівництво факультету, завідувачі кафедр, гаранти освітніх програм ІІ (магістерського) рівня вищої освіти, студенти 4 курсу та куратори груп.

Декан факультету — проф. Стрілець С.І. розкрила особливості, переваги та перспективи розвитку Освітніх програм, на які здійснюватиметься набір у 2023 році, зокрема про навчання за ОП 013 “Початкова освіта”. Про унікальності ОП й здобутки викладачів та студентів розповідали й інші гаранти: доц. Кошель В.М. (ОП 012 “Дошкільна освіта”), проф. Дорошенко Т.В. (ОП 014.13 “Середня освіта (музичне мистецтво)”, доц. Кондратенко І.А. (ОП 025 “Музичне мистецтво”), проф. Ладонько Л.С. (ОП 028 “Менеджмент соціокультурної діяльності”).

На розборі основних положень нормативних документів — “Порядки прийому на навчання для здобуття фахово передвищої та вищої освіти”, що визначають послідовність кроків абітурієнта 2023 для вступу на магістратуру зупинилась заступник декана з навчальної роботи доц. Стрілецька Н.М.

Про команду університетської та факультетської підтримки абітурієна, засоби взаємодії зі вступником впродовж вступної кампанії та лайфхаки на допомогу абітурієнту розповіла завідувач кафедри дошкільної та початкової освіти доц. Турчина І.С.

Що цікавить сьогоднішнього випускника: “Як проходитиме підсумкова атестація за умов змішаного навчання та як до неї підготуватись?”, “Яка кількість місць виділяється державою на навчання на ОС Магістр?”, “Що являє собою мотиваційний лист?”. На ці та інші запитання відповідали учасники заходу — керівництво та викладачі факультету.

Ось такою насиченою, мотиваційною, надихаючою на впевнений старт до Вступу 2023 з ароматами професійного розвитку та перспектив для майбутніх абітурієнтів вийшла онлайн Кава-захід.

Чекаємо, на вас, наші майбутні магістранти, бо ви для нас цінність, гордість та найбільша мотивація. Дякуємо ЗСУ за можливість навчання!

https://youtu.be/CkP0wRWLCxs

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG