Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

ПРОРОЧЕ СЛОВО КОБЗАРЯ…

Залиште оцінку
(0 голосів)
ПРОРОЧЕ СЛОВО КОБЗАРЯ…

Видатний український поет, прозаїк, драматург, художник, політичний та громадський діяч Тарас Григорович Шевченко був надзвичайно талановитою людиною.

Він завжди мріяв про ті часи, коли його країна буде незалежною суверенною державою, коли в Україні шануватимуться мова, культура та історія народу, а люди будуть щасливими. І сьогодні, як ніколи, його та його пророчі слова згадують в кожній родині, у кожному домі.

Поринути у магічний світ поезії ГОРДОСТІ української нації, співця українського народу, відомого в усьому світі, мали змогу студенти І курсу факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв під керівництвом завідувача кафедри мов і методики їх викладання Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка, доцента Мірошник Ірини Василівни, взявши участь у конкурсі «Пророче слово Кобзаря», який було присвячено 209-й річниці з дня народження поета. Розгадуючи ребуси та закодовані символами твори великого поета, пригадуючи цікаві факти з його життя, які певним чином вплинули на написання того чи іншого твору, співвідносячи зміст творів поета з сьогоденням, порівнюючи оригінал з англомовним варіантом перекладу його «Заповіту», учасники конкурсу з захопленням декламували вірші Тараса Григоровича Шевченка, намагаючись якнайяскравіше передати настрій ВЕЛИКОГО ПОЕТА.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG