«Театр в укритті»: чернігівські студенти показують вистави дошкільнятам

Залиште оцінку
(0 голосів)
«Театр в укритті»: чернігівські студенти показують вистави дошкільнятам

Лялькову виставку грають представники театрального гуртка із Національного університету “Чернігівський колегіум” імені Т.Г. Шевченка. Вихованці одного із дитячих садочків міста дивляться його в укритті. Відсутність світла не стала на заваді виставі — сцену та імпровізовану глядацьку залу підсвітили ліхтарями.
За словами Тетяни Ярмоленко, вихованці садочка, яким вона керує, вже не лякаються тривог. Колектив перетворив обов'язковий похід в укриття на пригоду. У сховищі малечу годують, там вони можуть поспати та погратися. Іноді подивитися й виставу, яких для них уже зіграли три. Проте все одно сучасні реалії певним чином вплинули на дітей Чернігова.


Єлизавета Лавриненко — студентка другого курсу Національного університету “Чернігівський колегіум”. Вона мала проходити свою обов'язкову практику у другому семестрі минулого навчального року, проте на заваді стала повномасштабна війна. Тепер дівчина та її однокурсники надолужують та стикаються із новими викликами у роботі із дітьми.

За словами Антоніни Міненок, в попередні роки на спеціальність “дошкільна освіта” почали приходити і хлопці. Доти здебільшого навчалися лише дівчата. Богдан Цюцюра теж зараз проходить практику. Результатом задоволений, каже, зміг поладнати із малечею. Свій вибір освіти пояснює так:

У садочку та в університеті зацікавлені у подальшій співпраці. Адже гуртом буде легше подолати нові освітні виклики. Наразі розглядають можливість закріпити цих же студентів за їх групами, щоб вони і буквально, і метафорично зростали разом.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG