Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Привітання Барнич Оксани Вікторівни з Днем нардження

Залиште оцінку
(0 голосів)
Привітання Барнич Оксани Вікторівни з Днем нардження

Шановна Оксано Вікторівно! З Днем народження! Прийміть від колективу факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв найщиріші побажання!


Нехай цей рік і всі наступні роки, принесуть здоров’я, вільне дихання, міцні обійми без дистанції і живе спілкування з друзями та рідними! Нехай на Вашому шляху зустрічалися тільки щирі та потрібні люди, щоб Ви завжди бачили нові ідеї, можливості і рішення!

Оксана Вікторівна – один із найкращих викладачів факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв, кандидат педагогічних наук, доцент. Закінчила Чернігівський державний педагогічний університет імені Т.Г. Шевченка з відзнакою, магістратуру Чернігівського державного педагогічного університету з відзнакою та аспірантуру Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка.

За час навчання та роботи в університеті, Оксаною Вікторівною видано друком близько 90 художніх публікацій, серед них авторська збірка віршів «Світанок моєї душі», вірші для подолання мовленнєвих помилок «Спілкуймося правильно!: словник», дитячі вірші та завдання до них «Щоденник юного читача». Опубліковані також добірки віршів у літературних альманахах України та зарубіжжя. Серед них: «Літературний Чернігів», «Вітряк», «Берегиня», «Sun City», «Антологія сучасної новелістики та лірики України», «Congres Litteraire Mondial, интернет-журнал», «Рунь» тощо.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG