Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ТА МАЙСТЕР-КЛАС ЮЛІЇ ГРИЦУН (за освітньо-професійною програмою 025 Музичне мистецтво, бакалаврський рівень)

Залиште оцінку
(0 голосів)
ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ТА МАЙСТЕР-КЛАС ЮЛІЇ ГРИЦУН (за освітньо-професійною програмою 025 Музичне мистецтво, бакалаврський рівень)

30 травня 2022 року в рамках Національної та Міжнародної кредитної мобільності кандидатом мистецтвознавства, доцентом кафедри мистецьких дисциплін, членкинею Національної спілки композиторів України Юлією Грицун було проведено лекцію на тему: "УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРСЬКІ ШКОЛИ: ДОЛЯ І ПОЗИЦІЯ У КУЛЬТУРІ". Слухачам презентовано чотири національні композиторські школи - київська, харківська, одеська, львівська, охарактеризовано культуротворчий внесок їх видатних представників.

 

 

У доповнення до лекції авторкою також проведено майстер-клас із дисципліни «Музична інтерпретація та імпровізація» з учнем класу фортепіано Musikschule Klassika міста Марбург (Німеччина).

Були присутні студенти та викладачі: історико-теоретичного факультету Національної музичної академії України імені П.І.Чайковського; виконавсько-музикознавчого факультету Харківського Національного університету мистецтв імені І.П.Котляревського; 

Käthe – Kollwitz - Schule der Universitätsstadt Marburg;
Gesamtschule Richtsberg in Marburg; UniUniversität Marburg.

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG