Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Створення позитивного іміджу спеціальності Дошкільна освіта

Залиште оцінку
(1 голос)
Створення позитивного іміджу спеціальності Дошкільна освіта

17.09.2021 на кафедрі дошкільної та початкової освіти відбулося обговорення шляхів створення позитивного іміджу спеціальності Дошкільна освіта. В обговоренні брали участь завкафедри дошкільної та початкової освіти, доц., к пед. н. Турчина І.С., доц., к. пед. н Кошель В. М., доц.. к пед. н. Кошель А. П. та стейкхолдер, директор закладу дошкільної освіти №26 м. Чернігів Олексієнко В.В., а також студенти ІІ курсу магістратури спеціальності «Дошкільна освіта».

Анна Кошель закцентувала увагу на важливості та перспективності спеціальності Дошкільна освіта в умовах сучасного розвитку українського суспільства. У ході дискусії було обговорено стратегічні напрямки розвитку та затверджено план роботи навчально-наукової лабораторії на базі ЗДО №26 з метою удосконалення ОП Магістр Дошкільна освіта.

У ході обговорення Вікторія Олексієнко зазначила, що сьогодні є нагальна потреба у підготовці майбутніх вихователів до формування іміджу ЗДО у процесі взаємодії з різними соціальними інституціями. Віталій Кошель зазначив, що включення дисципліни вільного вибору «PR-технології у створення позитивного іміджу закладу дошкільної освіти» у перелік нормативних, дозволить урахувати потреби роботодавців та удосконалити ОП.

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG