Навчально-польова практика з фармацевтичної ботаніки

Залиште оцінку
(1 голос)
Навчально-польова практика з фармацевтичної ботаніки

Наближається до завершення навчально-польова практика з фармацевтичної ботаніки, під час якої майбутні фармацевти ознайомилися з лікарськими рослинами офіційної та народної медицини, що вирощуються на навчально-науковій станції університету, а також з екосистемами долини Десни Чернігова та Чернігівського району.

23 червня студенти І та ІІ курсів спеціальності «Фармація, промислова фармація» вивчали культивовані лікарські рослини Національного ботанічного саду імені М.М. Гришка НАН України.

Гідами під час екскурсій стали: науковий співробітник відділу природної флори, к.б.н. Олександр Рак (випускник нашого факультету) та завідувачка відділом медичної ботаніки, к.б.н Надія Джуренко.

Студенти ознайомилися з історією фармацевтичної ботаніки в Україні, лабораторією медичної ботаніки, зразками лікарської сировини, рослинами тібетської, корейської та японської фітотерапії, ділянками лікарських рослин, оранжерейними рослинами, а також милувалися унікальною колекцією троянд та іншим національним надбанням культивованого фіторізноманіття.

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG