Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Академічна мобільність: розвиваємося разом

Залиште оцінку
(0 голосів)
Академічна мобільність: розвиваємося разом

20 листопада 2020 року в рамках академічної мобільності, на основі укладеного договору між Національним педагогічним університетом імені М.Драгоманова (м.Київ) та Національним університетом «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка (м.Чернігів), була проведена онлайн-лекція з вибіркової дисципліни «Розвиток емоційного інтелекту та навичок ненасильницького спілкування» на тему «Емоційна компетентність. Емоційний інтелект».

Тьютором виступила доктор філософських наук, професор кафедри менеджменту та інноваційних технологій соціокультурної діяльності Національного педагогічного університету імені М.Драгоманова Марія Олександрівна Нестерова.

До зустрічі долучилися гарант освітньої програми спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво), доцент кафедри мистецьких дисциплін Тамара Скорик, гарант освітньої програми 028 спеціальності Менеджмент соціокультурної діяльності, доцент кафедри музичного мистецтва та менеджменту Олександр Солдатенко, викладачі кафедр та студенти заочної та денної форм навчання, які навчаються за означеними спеціальностями та є слухачами вибіркового курсу (45 та 51 груп денної форми навчання та 46 і 48 груп заочної форми навчання).

На лекції розглядалися питання ролі емоційного інтелекту для сучасного професіонала, проблеми розвитку його складових, основні компоненти емоційної компетентності. Студенти та викладачі мали можливість збагатити власні уявлення щодо значення емоційного інтелекту та компетентності в житті людини, їх ролі у встановленні взаємостосунків з іншими людьми, та у розумінні самого себе. Особливе забарвлення зустрічі створювалося завдяки атмосфері емоційної відкритості лекторки, активності учасників, готовності до співпраці, зацікавленням у подальших спільних проєктах.

 

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG