Зустрічі студентів зі стейкхолдером

Залиште оцінку
(1 голос)
Зустрічі студентів зі стейкхолдером

09 вересня 2020 року відбулася зустріч студентів спеціальності Менеджмент СКД зі стейкхолдером - заслуженим працівником культури України, директором Чернігівської музичної школи №1 імені Стефана Вільконського Ольгою Андрієвною Астаф'євою.

 

На зустрічі були присутні завідувач кафедри мистецьких дисциплін, доктор педагогічних наук, професор, Дорошенко Тетяна Володимирівна, кандидат мистецтвознавства, професор кафедра музичного мистецтва та менеджменту соціокультурної діяльності Васюта Олег Павлович та гарант освітньої програми Менеджмент соціокультурної діяльності, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри музичного мистецтва та менеджменту соціокультурної діяльності Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка - Солдатенко Олександр Ігорович.

Директор школи, Ольга Андріївна розповіла про здобутки та досягнення в її професійній діяльності як менеджера, а саме: відкриття нового і єдиного в Україні відділу конертмейстерства; процвітаючий відділ бандурного мистецтва, кількість якого складає сьогодні 83 учня – що є рекордним в Україні; збудований новий корпус, який готується до відкриття у 2021 році та форми заохочення викладачів закладу до наукової діяльності, публікації наукових статей, методичних посібників, що підвищує рівень їхньої професійної компетентності. Зустріч організовано з метою перегляду й оновлення освітньої програми спеціальності менеджмент СКД. Учасники активно та плідно попрацювали над її вдосконаленням, обговорили зміни до змістового наповнення відповідно до Стандарту вищої освіти, регіональних потреб.

 Фрагменти зустрічі студентів НУЧК спеціальності Менеджмент СКД зі стейкхолдером

 

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG