Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Насичений серпень, стрімкий вересень на кафедрі дошкільної та початкової освіти.

Залиште оцінку
(2 голосів)
Насичений серпень, стрімкий вересень на кафедрі дошкільної та початкової освіти.

Викладачі підвищують рівень експертності, беруть участь в якості тренерів, спікерів на Всеукранських, обласних і міських конференціях, у соціальних проектах, важливих для розвитку міста та освіти регіону.


    15-16 серпня нові зустрічі
і нові відкриття на Всеукраїнській серпневій конференції "СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ" (м.Киів) організованій МОН, #KMMedia та #EdProfiUkraine.
Одразу три спікери з кафедри провели свої майстер-класи для вчителів початкових класів, спеціалістів інклюзивної освіти:
- «Цікава астрономія для дошкільників і молодших школярів» к.пед.н. Тетяна Богдан
- «Готовність майбутнього педагога до інноваційної стратегії НУШ» д.пед.н. Антоніна Міненок
- «Основи тренінговоі діяльності» к.пед.н. Марина Коновальчук

     22 серпня 2018 року на базі Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва відбулася обласна серпнева конференція педагогічних працівників «Старт Нової української школи: перші кроки та перспективи», на якому цікавим і на часі був виступ зав. Каф. , д.пед.н., Світлани Стрілець щодо підготовки педагогічних кадрів для НУШ міста, оскільки існує кадрова проблема в освіті, і вона набуває актуальності. Було запропоновано конкретні кроки щодо покращення ситуації в цій площині, зокрема супровід і тісна співпраця під час педагогічної практики студентів та магістрантів у початкових школах.

     18.08 та 25.08 в рамках співпраці з кафедри з #ГО "ЕКО МІСТО ЧЕРНІГІВ" викладач кафедри Марина Коновальчук провела 2 міні-тренінги «Особливості навчання молодших школярів: секрети, підходи, техніки». Проект має на меті підготовку екоменторів для того, щоб здійснювати навчання школярів у школах (3-5 класи)
Проект від «Еко Місто Чернігів» мав назву #Тренінг "Я - еко-ментор свого міста" в рамках проекту "Plan"B" (організатори Сергій Безбородько, Альбіна Колесніченко), що реалізовувався за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської республіки у рамках Transition Promotion Program

    Отже, рік розпочато, попереду нові проекти, зокрема, проект підвищення кваліфікаціі вчителів початкової школи та дошкільників (безкоштовний проект в рамках співпраці з Норвегією).
 Детальне інфо незабаром!

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG