Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

День кафедри теорії та методики мистецького навчання

Залиште оцінку
(1 голос)
День кафедри теорії та методики мистецького навчання

27 листопада 2015 року у рамках святкування тижня факультету початкового навчання відбувся день кафедри теорії та методики мистецького навчання.

За програмою святкування відбулися виставки студентських графічно-живописних робіт за результатами літньої художньої практики «Пленер» та художніх виробів з курсу «трудове навчання з основами дизайну».

Живописні і графічні роботи засвідчили високий технічний рівень і творчий потенціал студентської молоді спеціалізації «образотворче мистецтво» й порадували літнім настроєм цієї осінньої днини.

Художні вироби вразили своєю красою, майстерністю виконання та розмаїттям матеріалів і технологій (квілінг, витинанка, модульне орігамі та ін.) Окремо слід відзначити витвори театрально-декораційного спрямування – об’ємні маски, вертеп, ляльки різних видів.

Також відбулася зустріч студентів і викладачів з чудовою людиною, педагогом, художником, колишнім завідувачем кафедри образотворчого мистецтва – Пилипенком Дмитром Григоровичем. Тепле, приємне спілкування було присвячене спогадам та роздумам про мистецьку освіту, вчительство, школу.  Дмитро Григорович з молодецьким запалом розповідав про кумедні випадки з досвіду своєї викладацької роботи у стінах інституту. Всі присутні отримали задоволення від спілкування!

Студенти випускного п’ятого курсу переглянули й обговорили цікаві науково-популярні фільми про таємниці найвідоміших творів образотворчого мистецтва («Джоконда» да Вінчі,  «Чорний квадрат»  Малевича, «Сад людських насолод» Босха, «Народження Венери» Ботічеллі та ін.) у «Мистецькому кінозалі».

День кафедри вийшов мистецьким, яскравим і цікавим!

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG