Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Перший інноваційний освітній форум

Залиште оцінку
(2 голосів)
Перший інноваційний освітній форум

15 вересня у стінах НУЧК відбулася гучна подія – Перший інноваційний освітній форум: «НУШ – перспективи та виклики», який об’єднав понад 400 проактивних педагогів України навколо сучасних реформаційних питань.

Факультет дошкільної, початкової освіти та мистецтв узяв активну участь у цьому заході. На етапі відкриття форуму з вітальним словом виступив декан професор О.В.Бобир. Власними враженнями від початку роботи в першому класі НУШ поділилася з пристуніми вчителька ЗОШ І ст. №25, студентка магістратури цього ж факультету А.Коваленко. Захопливі майстер-класи провели доцент кафедри дошкільної та початкової освіти Т.М.Богдан (презентація програми STREAM-освіта або стежинка у Всесвіт) та доцент цієї ж кафедри, директор Центру розвитку обдарованості «Унікум» М.В.Коновальчук («Як бути в позитиві: техніки розвитку емоційного інтелекту педагога»).

Викладачі факультету дошкільної, початкової освіти та мистецтв, які мали змогу бути експертами на заході, відзначили злагодженість і чіткість в організації форуму, його святкову мотиваційну атмосферу, творчий педагогічний дух, високу професійну майстерність і креативність спікерів.

Адресуємо слова вдячності шановним організаторам освітнього форуму – адміністрації НУЧК, в особі ректора – професора М.О.Носко, фіналістці проекту Global Teacher Prize Ukraine 2017, учительці математики та інформатики Чернігівської СЗОШ №2 О.І.Коваленко та депутатці Чернігівської міської ради, викладачці НУЧК імені Т.Г.Шевченка, директорці освітнього центру «Альянс class» Н.М.Хольченковій.

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG