Грантова діяльність

Залиште оцінку
(3 голосів)
Грантова діяльність

Викладач кафедри мов і методики їх викладання, канд. пед. наук, доц. Дженджеро О.Л. взяла участь у конкурсі й отримала грант на навчання від ГС «Освіторія».

Громадська спілка «Освіторія» займається розвитком та реформуванням освіти в Україні. Серед ініціатив спілки – відкриття шкіл, проведення всеукраїнських освітніх форумів, видача грантів на навчання для талановитих учнів і перспективних спеціалістів освітньої галузі. У співпраці з іноземними та міжнародними організаціями ГС «Освіторія» впроваджує нові технології та методи освіти.

Грант надав можливість Дженджеро О.Л. разом з іншими 14 учасниками взяти участь у 8-годинному тренінгу «Креативні педагогічні стратегії», що відбувся 25 листопада 2017 року в Новопечерській школі м.Київ. Серед питань, що обговорювалися на тренінгу, були «IQ чи EQ: що важливіше для дитини ХХІ ст.?», «Як формувати soft і hard skills?», «Для чого потрібно використовувати територію сучасного інформаційного простору та хмарні технології в контексті розвитку компетенцій ХХІ століття?», «Де знайти ефективні інструменти для самомотивації та саморозвитку учнів?», «Що таке трансгресія сучасного учня?» та інші.

Тренінг дав можливість обмінятися досвідом, встановити цікаві контакти. Після завершення учасники отримали Сертифікати про навчання.

Дженджеро О.Л. також взяла участь у HumanCapitalForum 2017 «Люди — ваш головний капітал», що відбувся 29-30 листопада 2017 року в м.Київ. Упродовж двох днів відбувалися панельні дискусії, виступили 50 «зіркових» спікерів з різних сфер. «Великий талант неможливий без тренера. Чи є тренери у ваших програмах розвитку талантів? Workforce of the Future: сьогодні міленіали, завтра р?боти, ... що робити? Як формувати цінності й зрілість українців?» — це далеко не повний перелік проблем, що обговорювалися на форумі. Тільки розуміючи потреби роботодавців у різних сферах (освіта, наука, бізнес), можна вибудовувати актуальну сьогоденню траєкторію навчання й розвитку молоді, адже, за переконанням учасників форуму, люди — головний капітал України.

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG