Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Увага! Вебінар

Залиште оцінку
(1 голос)
Увага! Вебінар

Вебінари про ресурси платформи Web of Science для наукової діяльності в читальному залі університету

Запрошуємо до читального залу Наукової бібліотеки Чернігівського національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка на колективний перегляд серії вебінарів, про ресурси платформи Web of Science для наукової діяльності.

Три вебінари в серії 28, 29 і 30 листопада. Початок о 16:15, участь безкоштовна. Тривалість кожного - 1 година. Сертифікати не передбачені.

28 листопада. Тема: Пошук і аналіз наукової літератури в Web of Science. Тези: Базові та розширені можливості пошуку. Комбінування фільтрів і тегів, пошук у пристатейній літературі та схожих записах. Оцінка обраної вибірки, звіти по цитуванню,
збереження результатів.

29 листопада. Тема: Підбір та аналіз наукових видань для публікації власних досліджень. Тези: Як підібрати видання для публікації? Про що говорить імпакт-фактор, квартиль і інші показники в Journal Citation Reports. Скільки коштує публікація? Чи можна опублікуватися в міжнародному виданні безкоштовно? Як оформити перелік літератури? Хто створює хижацькі видання як не стати їхньої жертвою. Як перевірити куди мене запросили публікуватися?

30 листопада. Тема: ResearcherID та EndNote – генеруємо публікаційні звіти з радістю. Тези: Складнощі у пошуку і аналізу здобутків науковця. Авторські профілі ResearcherID та ORCID, чому вони мають бути в актуальному стані, що показують колегам і як заповнити їх без проблем. Гра з метаданими та як створити звіт за публікаціями свого відділу.

Організаційна та технічна підтримка: Рудник І.В. завідувач сектора інформаційних технологій та комп'ютерного забезпечення та Козерук Ю.В. докторант, к.п.н, доцент кафедри фізичного виховання

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG