Навчальний план Професійна освіта Харчові технології 2025
Навчальний план 015.37 Професійна освіта (АВПСГП та ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ)
Навчальний план 015.37 Професійна освіта (АВПСГП та ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ) (заочна форма навчання)
ОПП_Професійна освіта(Харчові_технології) другого(магістерського)рівня вищої освіти_25
Освітньо-професійна програма 015.37 Професійна освіта (АВПСГП та ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ)
ОК_1_РП_Ділова_іноземна_мова_25-26
ОК_2_РП_Метод.ологія_і_організація _наук_пед_досліджень_25-26
ОК_3_РП_Технології_у_харчовій_галузі_25-26
ОК_4_РП_Методика_навчання_в_ЗПТО_25-26
ОК_5_РП_Організація_вироб_на підпр_харчової_пром_25-26
ОК_6_РП_Основи_інклюзивної_педагогіки_25-26
ОК_7_РП_Інновації в освіті_25-26
ОК_8_РП_Цифрові та мультимедійні технології_25-26
ОК_9_РП_Методи_контролю_харчових_виробництв_25-26
ОК_1_РП_Ділова_іноземна_мова_24-25
ОК_2_РП_Методологія і організація наук-пед_дослід_24-25
ОК_3_РП_Організація_виробництва_на підпр_харчової пром_24-25
ОК_4_РП_Організація_послуг_харчування_24-25
ОК_5_РП_Технології_у_харчовій_галузі_24-25
ОК_6_РП_Основи_інклюзивної_педагогіки_24-25
ОК_7_РП_Інновації в освіті_24-25
ОК_8_РП_Методика навчання в ЗПТО_24-25
ОК_9_РП_Основи роботи з мультимедіа_24-24
Вибачте, наразі інформація відсутня :(