Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка
102_Хімія014.06_СО_(хімія)181_Харчові_технології226_Фармація,_промислова_фармація
ОП_Хімія_(перший_рівень_вищої_освіти)

1 курс

 

РП_Історія України (ОП 2021)

РП_Іноземна мова (ОП 2021)

РП_Вища математика (ОП 2021)

РП_Безпека життєдіяльності та основи охорони праці (ОП 2021)

РП_ Валеологія та основи медичних знань (ОП 2021)

РП_Фізика (ОП 2021)

РП_Математичні методи в хімії. Основи інформатики (ОП 2021)

РП_Загальна та неорганічна хімія (ОП 2021)

РП_Лабораторно-хімічна практика (ОП 2021)

 

2 курс

 

РП_Екологія (ОП 2021)

РП_Психологія (ОП 2021)

РП_Філософія і культурологія (ОП 2021)

РП_Аналітична хімія (ОП 2021)

РП_Статистичні методи в хімії (ОП 2021)

РП_Фізико-хімічні методи аналізу (ОП 2021)

РП_Практика з аналітичної хімії (ОП 2021)

РП_Психологія спілкування (ОП 2021)

РП_Розв’язування експериментальних задач з хімії (ОП 2021)

РП_Кристалохімія (ОП 2021)

РП_Хімія ізотопів (ОП 2021)

 

3 курс

 

РП_Українська мова за професійним спрямуванням (ОП 2021)

РП_Органічна хімія (ОП 2021)

РП_Фізична хімія (ОП 2021)

РП_Історія хімії (ОП 2021)

РП_Методика навчання хімії (ОП 2021)

РП_Навчальна практика. Практика з органічної хімії (ОП 2021)

РП_Навчальна практика. Хіміко-технологічна практика (ОП 2021)

РП_Механізми органічних реакції (ОП 2021)

РП_Хімічна кінетика (ОП 2021)

РП_Аналіз якості харчових продуктів (ОП 2021)

ПР_Комп’ютерні технології в хімії (ОП 2021)

 

4 курс

 

РП_Основи політології та соціології (ОП 2020)

РП_Правознавство (ОП 2020)

РП_Основи охорони праці (ОП 2020)

РП_Колоїдна хімія (ОП 2020)

РП_Біологічна хімія (ОП 2020)

РП_Хімічна технологія (ОП 2020)

РП_Педагогічна практика (ОП 2020)

РП_Хімія природних сполук (ОП 2020)

РП_Молекулярне моделювання (ОП 2020)

РП_Динамічна біохімія (ОП 2020)

РП_Високомолекулярні сполуки (ОП 2020)

 

 

ОП_Хімія_(другий_рівень_вищої_освіти)

РП_Методика навчання учнів складанню і розв’язуванню хімічних задач

РП_Сучасні методи досліджень в хімії

РП_Методи очищення неорганічних речовин

РП_Безвідходні хімічні виробництва та принципи їх створення

РП_Харчова хімія

РП_Корозія металів та її інгібування

РП_Фармацевтична хімія

РП_Хімія гетероциклічних сполук

РП_Неорганічний синтез

РП_Органічний синтез

РП_Хімія координаційних сполук

РП_Методика навчання хімії у вищій школі

РП_Педагогіка і психологія вищої школи

РП_Методологія хімії

РП_Хімічна експертиза об’єктів навколишнього середовища

РП_Екологічна хімія

РП_Екотоксикологія елементів та їх сполук

РП_Доклінічні методи діагностики біологічної активності сполук

РП_Стереохімія

РП_Олімпіадні задачі та їх розв’язання

РП_Утилізація та рекуперація промислових відходів

РП_Спектральні методи аналізу

РП_Методи ідентифікації органічних сполук

П_Виробнича (асистентська) практика

П_Навчальна практика. Основи наукових досліджень

РП_Охорона праці в галузі

РП_Основи комунікації іноземною мовою

РП_ Комп’ютерні інформаційні технології в освіті і науці

РП_Методологія та організація наукових досліджень

РП_Вибрані питання неорганічної хімії

ОП_Середня_освіта_(Хімія)_(перший_рівень_вищої_освіти)

РП_Історія України

РП_Філософія та культурологія

РП_Українська мова за професійним спрямуванням

РП_Іноземна мова

РП_Українознавство

РП_Основи політології та соціології

РП_Правознавство

РП_Вища математика

РП_Фізика

РП_Інформатика і інформаційні технології

РП_Інклюзивна освіта

РП_БЖД та цивільний захист

РП_Загальна хімія

РП_Екологія

РП_Агроекологія з основами ґрунтознавства

РП_Фізіологія людини і тварин

РП_Мікробіологія, вірусологія з основами імунології

РП_Еволюційна біологія

РП_Основи охорони праці

РП_Вікова фізіологія, валеологія та основи медичних знань

РП_Психологія

РП_Педагогіка

РП_Методика навчання хімії

РП_Неорганічна хімія

РП_Органічна хімія

РП_Аналітична хімія

РП_Фізична і колоїдна хімія

РП_Ботаніка

РП_Зоологія

РП_Анатомія людини

РП_Методика навчання біології

РП_Хімічна технологія

РП_Лабораторно-хімічна практика

РП_Практика з розв’язування експериментальних задач з хімії

РП_Навчальна практика: шкільний хімічний експеримент

РП_Навчальна практика: комп’ютерні технології в навчанні хімії

РП_Навчальна практика: з ботаніки і зоології

РП_Педагогічна практика (пропедевтична)

РП_Виробнича практика (педагогічна)

РП_Загальна цитологія та гістологія з основами ембріології

РП_Фізіологія рослин

РП_Біогеографія

РП_Біологічна хімія

РП_Генетика

РП_Теоретичні основи організації індивідуальної роботи зі школярами

РП_Хімія високомолекулярних сполук

РП_Комп'ютерна хімія

РП_Методика розв'язування задач з хімії

ОП_Середня_освіта_(Хімія)_(другий_рівень_вищої_освіти)

РП_Історія_науки_(хімія,_біологія)

РП_Інформаційно-комунікаційні технології навчання хімії та біології

Програма наскрізної практичної підготовки (НП_2022)

РП_Психологія педагогічної взаємодії

РП_Основи наукової комунікації іноземною мовою

РП_Методологія та організація педагогічних досліджень

РП_Вибрані питання хімії

РП_Вибрані питання біології

РП_Технології інклюзивної освіти

РП_Методика навчання хімії

РП_Методика навчання біології та основ здоров’я

РП_Хімія природних та гетероциклічних сполук

РП_Педагогіка і психологія вищої школи

РП_Методика навчання хімії у вищій школі

Програма наскрізної практичної підготовки (НП_2023)

РП_Адаптогенез_у_біологічних_системах

РП_STEM-освіта

РП_Контроль_параметрів_навколишнього_середовища

РП_Сучасні_засоби_навчання

РП_Фізіологія_вищої_нервової_діяльності

РП_Психологія_навчання

РП_Механізми_органічних_реакцій

РП_Виробнича (педагогічна) практика в закладах вищої освіти

РП_Виробнича (педагогічна) практика в закладах профільної загальної середньої освіти та закладах фахової передвищої освіти

ОП_Харчові_технології_оздоровчих_продуктів_(другий_рівень_вищої_освіти)

2024-2025 н.р.

І семестр

1. Експертиза та ідентифікація харчових продуктів

2. Інтелектуальна власність

3. Інноваційні технології та управління проєктами харчових виробництв

4Методологія та організація наукової дослідницької творчості

5Основи наукової комунікації іноземною мовою

6. Технології оздоровчих продуктів функціонального призначення

ІІ семестр

7. Біохімія харчування і здоров’я людини

8. Сучасне обладнання і оптимізація технологічних процесів

9. Технології виробництв органічної продукції

ІІІ семестр

10. Психологія управління

11Наукова переддипломна практика

12. Виконання кваліфікаційної роботи

 

Вибіркові компоненти

1. Токсикологія

2. Біоактивні харчові добавки

3. Специфіка технології дитячого та геродієтичного харчування

4. Технології переробки вторинних ресурсів харчових виробництв

5. Ресурсозберігаючі технології в харчовій галузі

6. Хімія та фармакогнозія рослин

7. Бізнес-комунікації

8. Тренінг формування толерантності

 

ОП_Харчові_технології_та_інженерія_(перший рівень вищої освіти)

2024-2025 н. р.

1 курс

Безпека життєдіяльності та цивільний захист

Вища математика

Вступ до Аюрведи

Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти

Інженерна та комп’ютерна графіка

Іноземна мова за професійним спрямуванням

Історія України та Чернігово-Сіверщини

Нутрицiологiя

Ознайомча практика

Основи фізіології та гігієни харчування

Фізика

Хімічні основи харчових технологій_Аналітична хімія

Хімічні основи харчових технологій_Загальна та неорганічна хімія

Хімічні основи харчових технологій_Основи органічної хімії

Загальна хімія; хімія неорганічних складових харчових продуктів

Основи біохімії для харчових технологій

Основи органічної хімії та орг. складові харч. прод.

Фізика для харчових технологій

 

2 курс

Процеси і апарати харчових виробництв

Технології харчових виробництв: Технологія води і водопідготовки харчових виробництв; технологія бродильних виробництв

Технологія харчових виробництв: Технологія жирів і жирозамінників

Технології харчових виробництв: Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської сировини

Філософія та культурологія

Харчова хімія: Основи біохімії

Харчова хімія: Фізична та колоїдна хімія

 

3 курс

Виробнича практика

Контроль та управління якістю та безпечністю харчових продуктів

Мікробіологія для харчових технологій

Обладнання харчових виробництв

Проєктування підприємств харчової промисловості з основами САПР

Технології харчових виробництв: технологія молока, та молочних продуктів

Технології харчових виробництв: технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби

Технології харчових виробництв: технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів

Українська мова (за професійним спрямуванням

4 курс

Моніторинг виробничих процесів

Економіка і управління харчових виробництв

Іноземна мова за професійним спрямуванням

Переддипломна практика

Підготовка кваліфікаційної роботи

Технології харчових виробництв: технологія цукрового виробництва; технологія консервування плодів та овочів

Технології харчових виробництв: технологія харчоконцентратів

 

 Дисципліни вільного вибору

 

Автоматизація виробничих процесів

Матеріалознавство

Менеджмент та маркетинг у харчових технологіях

Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення

Охорона навколишнього середовища

Програма безпеки харчування та НАССР

Санітарія і гігієна підприємств харчового виробництва

Сучасні засоби контроля технологічних процесів харчових виробництв

Тренінг-курс «Психологія ділових відносин»

Технології консервованих молочних продуктів харчування

Технології мінівиробництв

Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості

Харчові добавки

Холодильна технологія

 

2023-2024 н.р.

РП_Аналітична хімія

РП_Безпека життєдіяльності та цивільний захист

РП_Вища математика для харчових технологій

РП_Вступ до Аюрведи

РП_Вступ до харчових технологій

РП_Загальна хімія; хімія неорганічних складових харчових продуктів

РП_Інженерна та комп'ютерна графіка

РП_Іноземна мова за професійним спрямуванням

РП_Інформатика та комп'ютерна хімія біолог.-акт. речовин

РП_Історія України та Чернігово-Сіверщини

РП_Нутрицiологiя

РП_Ознайомча практика

РП_Основи органічної хімії та орг. складові харч. прод.

РП_Основи фізіології та гігієни харчування

РП_Фізика для харчових технологій

РП_Матеріалознавство

РП_Основи біохімії

РП_Основи кулінарної майстерності

РП_Охорона навколишнього середовища

РП_Процеси і апарати харчових виробництв

РП_Стандартизація, метрологія та сертифікація

РП_Технологія води і водопідготовки харч. вир.; технологія бродильних виробництв

РП_Технологія цукрового виробництва_технологія консервування плодів та овочів

РП_Технологія жирів і жирозамінників

РП_Технологія зберігання і переробки с-г сировини

РП_Товарознавство та захист прав споживачів

РП_Фізична та колоїдна хімія

РП_Філософія та культурологія

РП_Харчові добавки

РП_Охорона праці в галузі

РП_Виробнича практика

РП_Контроль та управління якістю та безпеч. харч. прод

РП_Обладнання харчових виробництв

РП_Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення

РП_Проектування підприємств харч. пром. з основами САПР

РП_Санітарія і гіг. підпр-в харч. вир-ва

РП_Технологія молока та молочних продуктів

РП_Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби

РП_Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів

РП_Технологія харчоконцентратів

РП_Процеси і апарати харчових виробництв

РП_Українська мова за професійним спрямуванням

РП_Переддипломна практика

РП_Підготовка кваліфікаційної роботи

РП_Економіка і управління харчових виробництв

РП_Моніторинг виробничих процесів

РП_Мікробіологія для харчових технологій

РП_Менеджмент та маркетинг у харч. тех.

РП_Тренінг-курс_Психологія ділових відносин

РП_Технологія полісахаридів та їх застосування в харч. пром.

РП_Технлогії мінівиробництв

РП_Сучасні засоби контроля технологічних процесів харч. виробництв

 

Фармація,_промислова_фармація_на_базі_МС

РП_Українська мова за професійним спрямуванням

РП_Іноземна мова

РП_Іноземна мова за професійним спрямуванням

РП_Вища математика

РП_Неорганічна хімія

РП_Органічна хімія

РП_Фармацевтична ботаніка

РП_Аналітична хімія

РП_Патологічна фізіологія

РП_Фізична та колоїдна хімія

РП_Біологічна хімія

РП_Мікробіологія

РП_Хімія природних сполук

РП_Основи біоетики та біобезпеки

РП_Функціональна біохімія

РП_Комп'ютерна хімія біологічно активних речовин

РП_Вступ у фармацію

РП_Фармакологія та клінічна фармація

РП_Охорона праці в галузі

РП_Інформаційні технології в фармації

РП_Фармацевтичне товарознавство, менеджмент та маркетинг

РП_Аптечна та заводська технологія ліків

РП_Фармацевтична хімія

РП_Фармакогнозія

РП_Організація та економіка у фармації

П_Лабораторно-хімічна практика (з аналітичної хімії)

П_Навчальна практика з фармацевтичної ботаніки

П_Навчальна практика з аптечної та заводської технології ліків

П_Виробнича фармацевтична практика

РП_Сучасні напрями синтезу лікарських субстанцій

РП_Аналітичний контроль якості фармацевтичних препаратів

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG
hindibulufilm tube-fuck.net desi sexy mms karnataka hot videos gamboporn.com xnxx.cpm pornking mojoporntube.net buluflim barbara_cambels apacams.com naked asian cam odiasaxvideo erodrunks.info xnxx blackmail
desi naked altoporn.mobi catfight stories سكس بوب sexbazar.org حيوانات تنيك نساء kannada actors sex videos videoxlist.mobi english blue films film video sex desipornscandals.com tamilanutyxxx.in selene hentai freecartoonporn.info hentsifox
quiapo mass today teleseryes.net apoy sa langit june 9 picture of bur tastymovie.mobi marwadisex video فيديو سكس قصص tinatube.net سكس خليج free hentai books hentaimol.com arai kei نيك حصان مع بنات arabssexporn.net احلى كوس