1 курс
РП_Безпека життєдіяльності та основи охорони праці (ОП 2021)
РП_ Валеологія та основи медичних знань (ОП 2021)
РП_Математичні методи в хімії. Основи інформатики (ОП 2021)
РП_Загальна та неорганічна хімія (ОП 2021)
РП_Лабораторно-хімічна практика (ОП 2021)
2 курс
РП_Філософія і культурологія (ОП 2021)
РП_Статистичні методи в хімії (ОП 2021)
РП_Фізико-хімічні методи аналізу (ОП 2021)
РП_Практика з аналітичної хімії (ОП 2021)
РП_Психологія спілкування (ОП 2021)
РП_Розв’язування експериментальних задач з хімії (ОП 2021)
3 курс
РП_Українська мова за професійним спрямуванням (ОП 2021)
РП_Методика навчання хімії (ОП 2021)
РП_Навчальна практика. Практика з органічної хімії (ОП 2021)
РП_Навчальна практика. Хіміко-технологічна практика (ОП 2021)
РП_Механізми органічних реакції (ОП 2021)
РП_Аналіз якості харчових продуктів (ОП 2021)
ПР_Комп’ютерні технології в хімії (ОП 2021)
4 курс
РП_Основи політології та соціології (ОП 2020)
РП_Основи охорони праці (ОП 2020)
РП_Хімічна технологія (ОП 2020)
РП_Педагогічна практика (ОП 2020)
РП_Хімія природних сполук (ОП 2020)
РП_Молекулярне моделювання (ОП 2020)
РП_Динамічна біохімія (ОП 2020)
РП_Високомолекулярні сполуки (ОП 2020)
РП_Методика навчання учнів складанню і розв’язуванню хімічних задач
РП_Сучасні методи досліджень в хімії
РП_Методи очищення неорганічних речовин
РП_Безвідходні хімічні виробництва та принципи їх створення
РП_Корозія металів та її інгібування
РП_Хімія гетероциклічних сполук
РП_Хімія координаційних сполук
РП_Методика навчання хімії у вищій школі
РП_Педагогіка і психологія вищої школи
РП_Хімічна експертиза об’єктів навколишнього середовища
РП_Екотоксикологія елементів та їх сполук
РП_Доклінічні методи діагностики біологічної активності сполук
РП_Олімпіадні задачі та їх розв’язання
РП_Утилізація та рекуперація промислових відходів
РП_Методи ідентифікації органічних сполук
П_Виробнича (асистентська) практика
П_Навчальна практика. Основи наукових досліджень
РП_Основи комунікації іноземною мовою
РП_ Комп’ютерні інформаційні технології в освіті і науці
РП_Українська мова за професійним спрямуванням
РП_Основи політології та соціології
РП_Інформатика і інформаційні технології
РП_Агроекологія з основами ґрунтознавства
РП_Мікробіологія, вірусологія з основами імунології
РП_Вікова фізіологія, валеологія та основи медичних знань
РП_Лабораторно-хімічна практика
РП_Практика з розв’язування експериментальних задач з хімії
РП_Навчальна практика: шкільний хімічний експеримент
РП_Навчальна практика: комп’ютерні технології в навчанні хімії
РП_Навчальна практика: з ботаніки і зоології
РП_Педагогічна практика (пропедевтична)
РП_Виробнича практика (педагогічна)
РП_Загальна цитологія та гістологія з основами ембріології
РП_Теоретичні основи організації індивідуальної роботи зі школярами
РП_Історія_науки_(хімія,_біологія)
РП_Інформаційно-комунікаційні технології навчання хімії та біології
Програма наскрізної практичної підготовки (НП_2022)
РП_Психологія педагогічної взаємодії
РП_Основи наукової комунікації іноземною мовою
РП_Методологія та організація педагогічних досліджень
РП_Технології інклюзивної освіти
РП_Методика навчання біології та основ здоров’я
РП_Хімія природних та гетероциклічних сполук
РП_Педагогіка і психологія вищої школи
РП_Методика навчання хімії у вищій школі
Програма наскрізної практичної підготовки (НП_2023)
РП_Адаптогенез_у_біологічних_системах
РП_Контроль_параметрів_навколишнього_середовища
РП_Фізіологія_вищої_нервової_діяльності
РП_Механізми_органічних_реакцій
2024-2025 н.р.
І семестр
1. Експертиза та ідентифікація харчових продуктів
3. Інноваційні технології та управління проєктами харчових виробництв
4. Методологія та організація наукової дослідницької творчості
5. Основи наукової комунікації іноземною мовою
6. Технології оздоровчих продуктів функціонального призначення
ІІ семестр
7. Біохімія харчування і здоров’я людини
8. Сучасне обладнання і оптимізація технологічних процесів
9. Технології виробництв органічної продукції
ІІІ семестр
11. Наукова переддипломна практика
12. Виконання кваліфікаційної роботи
Вибіркові компоненти
1. Токсикологія
3. Специфіка технології дитячого та геродієтичного харчування
4. Технології переробки вторинних ресурсів харчових виробництв
5. Ресурсозберігаючі технології в харчовій галузі
6. Хімія та фармакогнозія рослин
8. Тренінг формування толерантності
2024-2025 н. р.
1 курс
Безпека життєдіяльності та цивільний захист
Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти
Інженерна та комп’ютерна графіка
Іноземна мова за професійним спрямуванням
Історія України та Чернігово-Сіверщини
Основи фізіології та гігієни харчування
Хімічні основи харчових технологій_Аналітична хімія
Хімічні основи харчових технологій_Загальна та неорганічна хімія
Хімічні основи харчових технологій_Основи органічної хімії
Загальна хімія; хімія неорганічних складових харчових продуктів
Основи біохімії для харчових технологій
Основи органічної хімії та орг. складові харч. прод.
Фізика для харчових технологій
2 курс
Процеси і апарати харчових виробництв
Технологія харчових виробництв: Технологія жирів і жирозамінників
Технології харчових виробництв: Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської сировини
Харчова хімія: Основи біохімії
Харчова хімія: Фізична та колоїдна хімія
3 курс
Контроль та управління якістю та безпечністю харчових продуктів
Мікробіологія для харчових технологій
Обладнання харчових виробництв
Проєктування підприємств харчової промисловості з основами САПР
Технології харчових виробництв: технологія молока, та молочних продуктів
Технології харчових виробництв: технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби
Технології харчових виробництв: технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів
Українська мова (за професійним спрямуванням
4 курс
Моніторинг виробничих процесів
Економіка і управління харчових виробництв
Іноземна мова за професійним спрямуванням
Підготовка кваліфікаційної роботи
Технології харчових виробництв: технологія харчоконцентратів
Дисципліни вільного вибору
Автоматизація виробничих процесів
Менеджмент та маркетинг у харчових технологіях
Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення
Охорона навколишнього середовища
Програма безпеки харчування та НАССР
Санітарія і гігієна підприємств харчового виробництва
Сучасні засоби контроля технологічних процесів харчових виробництв
Тренінг-курс «Психологія ділових відносин»
Технології консервованих молочних продуктів харчування
Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості
2023-2024 н.р.
РП_Безпека життєдіяльності та цивільний захист
РП_Вища математика для харчових технологій
РП_Вступ до харчових технологій
РП_Загальна хімія; хімія неорганічних складових харчових продуктів
РП_Інженерна та комп'ютерна графіка
РП_Іноземна мова за професійним спрямуванням
РП_Інформатика та комп'ютерна хімія біолог.-акт. речовин
РП_Історія України та Чернігово-Сіверщини
РП_Основи органічної хімії та орг. складові харч. прод.
РП_Основи фізіології та гігієни харчування
РП_Фізика для харчових технологій
РП_Основи кулінарної майстерності
РП_Охорона навколишнього середовища
РП_Процеси і апарати харчових виробництв
РП_Стандартизація, метрологія та сертифікація
РП_Технологія води і водопідготовки харч. вир.; технологія бродильних виробництв
РП_Технологія цукрового виробництва_технологія консервування плодів та овочів
РП_Технологія жирів і жирозамінників
РП_Технологія зберігання і переробки с-г сировини
РП_Товарознавство та захист прав споживачів
РП_Контроль та управління якістю та безпеч. харч. прод
РП_Обладнання харчових виробництв
РП_Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення
РП_Проектування підприємств харч. пром. з основами САПР
РП_Санітарія і гіг. підпр-в харч. вир-ва
РП_Технологія молока та молочних продуктів
РП_Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби
РП_Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів
РП_Технологія харчоконцентратів
РП_Процеси і апарати харчових виробництв
РП_Українська мова за професійним спрямуванням
РП_Підготовка кваліфікаційної роботи
РП_Економіка і управління харчових виробництв
РП_Моніторинг виробничих процесів
РП_Мікробіологія для харчових технологій
РП_Менеджмент та маркетинг у харч. тех.
РП_Тренінг-курс_Психологія ділових відносин
РП_Технологія полісахаридів та їх застосування в харч. пром.
РП_Сучасні засоби контроля технологічних процесів харч. виробництв
РП_Історія України та української культури
РП_Іноземна мова за професійним спрямуванням
РП_Безпека життедіяльності та цивільний захист
РП_Анатомія і фізіологія людини
РП_Біологія з основами генетики
РП_Загальна та неорганічна хімія
П_Лабораторно-хімічна практика
РП_Українська мова за професійним спрямуванням
РП_Іноземна мова за професійним спрямуванням
РП_Основи біоетики та біобезпеки
РП_Комп'ютерна хімія біологічно активних речовин
РП_Фармакологія та клінічна фармація
РП_Інформаційні технології в фармації
РП_Фармацевтичне товарознавство, менеджмент та маркетинг
РП_Аптечна та заводська технологія ліків
РП_Організація та економіка у фармації
П_Лабораторно-хімічна практика (з аналітичної хімії)
П_Навчальна практика з фармацевтичної ботаніки
П_Навчальна практика з аптечної та заводської технології ліків
П_Виробнича фармацевтична практика