Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка
102_Хімія014.06_СО_(хімія)181_Харчові_технології241_Готельно-ресторанна справа226_Фармація,_промислова_фармаціяG19 Будівництво та цивільна інженерія
ОП_Хімія_(перший_рівень_вищої_освіти)

2024-2025 н.р.

1 курс

РП_Історія України та Чернігово-Сіверщини (ОП 2024)

РП_Іноземна мова (ОП 2024)

РП_Вища математика (ОП 2024)

РП_Фізика (ОП 2024)

РП_Безпека життедіяльності та цивільний захист (ОП 2024)

РП_Валеологія та основи медичних знань (ОП 2024)

РП_Екологія (ОП 2024)                        

 РП_Загальна та неорганічна хімія (ОП 2024)

 

2 курс

РП_Екологія (ОП 2021)

РП_Психологія (ОП 2021)

РП_Філософія і культурологія (ОП 2021)

РП_Аналітична хімія (ОП 2021)

РП_Статистичні методи в хімії (ОП 2021)

РП_Фізико-хімічні методи аналізу (ОП 2021)

РП_Психологія спілкування (ОП 2021)

РП_Розв’язування експериментальних задач з хімії (ОП 2021)

РП_Будова речовини (ОП 2021)

РП_Неорганічна хімія біогенних елементів (ОП 2021)

 

3 курс

РП_Українська мова за професійним спрямуванням (ОП 2021)

РП_Органічна хімія (ОП 2021)

РП_Фізична хімія (ОП 2021)

РП_Історія хімії (ОП 2021)

РП_Методика навчання хімії (ОП 2021)

РП_Механізми органічних реакції (ОП 2021)

РП_Хімічна кінетика (ОП 2021)

РП_Аналіз якості харчових продуктів (ОП 2021)

РП_Комп’ютерні технології в хімії (ОП 2021)

 

4 курс

РП_Комп’ютерна хімія (ОП 2021)

РП_Основи політології та соціології (ОП 2021)

РП_Правознавство (ОП 2021)

РП_Колоїдна хімія (ОП 2021)

РП_Біологічна хімія (ОП 2021)

РП_Хімічна технологія (ОП 2021)

РП_Стратегія сталого розвитку (ОП 2021)

РП_Хімія природних сполук (ОП 2021)

РП_Динамічна біохімія (ОП 2021)

РП_ Хімія високомолекулярних сполук (ОП 2021)

 

 

 

 

ОП_Хімія_(другий_рівень_вищої_освіти)

РП_Методика навчання учнів складанню і розв’язуванню хімічних задач

РП_Сучасні методи досліджень в хімії

РП_Методи очищення неорганічних речовин

РП_Безвідходні хімічні виробництва та принципи їх створення

РП_Харчова хімія

РП_Корозія металів та її інгібування

РП_Фармацевтична хімія

РП_Хімія гетероциклічних сполук

РП_Неорганічний синтез

РП_Органічний синтез

РП_Хімія координаційних сполук

РП_Методика навчання хімії у вищій школі

РП_Педагогіка і психологія вищої школи

РП_Методологія хімії

РП_Хімічна експертиза об’єктів навколишнього середовища

РП_Екологічна хімія

РП_Екотоксикологія елементів та їх сполук

РП_Доклінічні методи діагностики біологічної активності сполук

РП_Стереохімія

РП_Олімпіадні задачі та їх розв’язання

РП_Утилізація та рекуперація промислових відходів

РП_Спектральні методи аналізу

РП_Методи ідентифікації органічних сполук

П_Виробнича (асистентська) практика

П_Навчальна практика. Основи наукових досліджень

РП_Охорона праці в галузі

РП_Основи комунікації іноземною мовою

РП_ Комп’ютерні інформаційні технології в освіті і науці

РП_Методологія та організація наукових досліджень

РП_Вибрані питання неорганічної хімії

ОП_Середня_освіта_(Хімія)_(перший_рівень_вищої_освіти)

РП_Історія України

РП_Філософія та культурологія

РП_Українська мова за професійним спрямуванням

РП_Іноземна мова

РП_Українознавство

РП_Основи політології та соціології

РП_Правознавство

РП_Вища математика

РП_Фізика

РП_Інформатика і інформаційні технології

РП_Інклюзивна освіта

РП_БЖД та цивільний захист

РП_Загальна хімія

РП_Екологія

РП_Агроекологія з основами ґрунтознавства

РП_Фізіологія людини і тварин

РП_Мікробіологія, вірусологія з основами імунології

РП_Еволюційна біологія

РП_Основи охорони праці

РП_Вікова фізіологія, валеологія та основи медичних знань

РП_Психологія

РП_Педагогіка

РП_Методика навчання хімії

РП_Неорганічна хімія

РП_Органічна хімія

РП_Аналітична хімія

РП_Фізична і колоїдна хімія

РП_Ботаніка

РП_Зоологія

РП_Анатомія людини

РП_Методика навчання біології

РП_Хімічна технологія

РП_Лабораторно-хімічна практика

РП_Практика з розв’язування експериментальних задач з хімії

РП_Навчальна практика: шкільний хімічний експеримент

РП_Навчальна практика: комп’ютерні технології в навчанні хімії

РП_Навчальна практика: з ботаніки і зоології

РП_Педагогічна практика (пропедевтична)

РП_Виробнича практика (педагогічна)

РП_Загальна цитологія та гістологія з основами ембріології

РП_Фізіологія рослин

РП_Біогеографія

РП_Біологічна хімія

РП_Генетика

РП_Теоретичні основи організації індивідуальної роботи зі школярами

РП_Хімія високомолекулярних сполук

РП_Комп'ютерна хімія

РП_Методика розв'язування задач з хімії

ОП_Середня_освіта_(Хімія)_(другий_рівень_вищої_освіти)

РП_Історія_науки_(хімія,_біологія)

РП_Інформаційно-комунікаційні технології навчання хімії та біології

Програма наскрізної практичної підготовки (НП_2022)

РП_Психологія педагогічної взаємодії

РП_Основи наукової комунікації іноземною мовою

РП_Методологія та організація педагогічних досліджень

РП_Вибрані питання хімії

РП_Вибрані питання біології

РП_Технології інклюзивної освіти

РП_Методика навчання хімії

РП_Методика навчання біології та основ здоров’я

РП_Хімія природних та гетероциклічних сполук

РП_Педагогіка і психологія вищої школи

РП_Методика навчання хімії у вищій школі

Програма наскрізної практичної підготовки (НП_2023)

РП_Адаптогенез_у_біологічних_системах

РП_STEM-освіта

РП_Контроль_параметрів_навколишнього_середовища

РП_Сучасні_засоби_навчання

РП_Фізіологія_вищої_нервової_діяльності

РП_Психологія_навчання

РП_Механізми_органічних_реакцій

РП_Виробнича (педагогічна) практика в закладах вищої освіти

РП_Виробнича (педагогічна) практика в закладах профільної загальної середньої освіти та закладах фахової передвищої освіти

ОП_Харчові_технології_та_інженерія_(перший рівень вищої освіти)

2024-2025 н. р.

1 курс

Безпека життєдіяльності та цивільний захист

Вища математика

Вступ до Аюрведи

Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти

Інженерна та комп’ютерна графіка

Іноземна мова за професійним спрямуванням

Історія України та Чернігово-Сіверщини

Нутрицiологiя

Ознайомча практика

Основи фізіології та гігієни харчування

Фізика

Хімічні основи харчових технологій_Аналітична хімія

Хімічні основи харчових технологій_Загальна та неорганічна хімія

Хімічні основи харчових технологій_Основи органічної хімії

Загальна хімія; хімія неорганічних складових харчових продуктів

Основи біохімії для харчових технологій

Основи органічної хімії та орг. складові харч. прод.

Фізика для харчових технологій

 

2 курс

Процеси і апарати харчових виробництв

Технології харчових виробництв: Технологія води і водопідготовки харчових виробництв; технологія бродильних виробництв

Технологія харчових виробництв: Технологія жирів і жирозамінників

Технології харчових виробництв: Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської сировини

Філософія та культурологія

Харчова хімія: Основи біохімії

Харчова хімія: Фізична та колоїдна хімія

 

3 курс

Виробнича практика

Контроль та управління якістю та безпечністю харчових продуктів

Мікробіологія для харчових технологій

Обладнання харчових виробництв

Проєктування підприємств харчової промисловості з основами САПР

Технології харчових виробництв: технологія молока, та молочних продуктів

Технології харчових виробництв: технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби

Технології харчових виробництв: технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів

Українська мова (за професійним спрямуванням

4 курс

Моніторинг виробничих процесів

Економіка і управління харчових виробництв

Іноземна мова за професійним спрямуванням

Переддипломна практика

Підготовка кваліфікаційної роботи

Технології харчових виробництв: технологія цукрового виробництва; технологія консервування плодів та овочів

Технології харчових виробництв: технологія харчоконцентратів

 

 Дисципліни вільного вибору

 

Автоматизація виробничих процесів

Матеріалознавство

Менеджмент та маркетинг у харчових технологіях

Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення

Охорона навколишнього середовища

Програма безпеки харчування та НАССР

Санітарія і гігієна підприємств харчового виробництва

Сучасні засоби контроля технологічних процесів харчових виробництв

Тренінг-курс «Психологія ділових відносин»

Технології консервованих молочних продуктів харчування

Технології мінівиробництв

Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості

Харчові добавки

Холодильна технологія

 

2023-2024 н.р.

РП_Аналітична хімія

РП_Безпека життєдіяльності та цивільний захист

РП_Вища математика для харчових технологій

РП_Вступ до Аюрведи

РП_Вступ до харчових технологій

РП_Загальна хімія; хімія неорганічних складових харчових продуктів

РП_Інженерна та комп'ютерна графіка

РП_Іноземна мова за професійним спрямуванням

РП_Інформатика та комп'ютерна хімія біолог.-акт. речовин

РП_Історія України та Чернігово-Сіверщини

РП_Нутрицiологiя

РП_Ознайомча практика

РП_Основи органічної хімії та орг. складові харч. прод.

РП_Основи фізіології та гігієни харчування

РП_Фізика для харчових технологій

РП_Матеріалознавство

РП_Основи біохімії

РП_Основи кулінарної майстерності

РП_Охорона навколишнього середовища

РП_Процеси і апарати харчових виробництв

РП_Стандартизація, метрологія та сертифікація

РП_Технологія води і водопідготовки харч. вир.; технологія бродильних виробництв

РП_Технологія цукрового виробництва_технологія консервування плодів та овочів

РП_Технологія жирів і жирозамінників

РП_Технологія зберігання і переробки с-г сировини

РП_Товарознавство та захист прав споживачів

РП_Фізична та колоїдна хімія

РП_Філософія та культурологія

РП_Харчові добавки

РП_Охорона праці в галузі

РП_Виробнича практика

РП_Контроль та управління якістю та безпеч. харч. прод

РП_Обладнання харчових виробництв

РП_Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення

РП_Проектування підприємств харч. пром. з основами САПР

РП_Санітарія і гіг. підпр-в харч. вир-ва

РП_Технологія молока та молочних продуктів

РП_Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби

РП_Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів

РП_Технологія харчоконцентратів

РП_Процеси і апарати харчових виробництв

РП_Українська мова за професійним спрямуванням

РП_Переддипломна практика

РП_Підготовка кваліфікаційної роботи

РП_Економіка і управління харчових виробництв

РП_Моніторинг виробничих процесів

РП_Мікробіологія для харчових технологій

РП_Менеджмент та маркетинг у харч. тех.

РП_Тренінг-курс_Психологія ділових відносин

РП_Технологія полісахаридів та їх застосування в харч. пром.

РП_Технлогії мінівиробництв

РП_Сучасні засоби контроля технологічних процесів харч. виробництв

 

ОП_Готельно-ресторанна_справа_(перший рівень вищої освіти)

 

Фармація,_промислова_фармація_на_базі_МС

РП_Українська мова за професійним спрямуванням

РП_Іноземна мова

РП_Іноземна мова за професійним спрямуванням

РП_Вища математика

РП_Неорганічна хімія

РП_Органічна хімія

РП_Фармацевтична ботаніка

РП_Аналітична хімія

РП_Патологічна фізіологія

РП_Фізична та колоїдна хімія

РП_Біологічна хімія

РП_Мікробіологія

РП_Хімія природних сполук

РП_Основи біоетики та біобезпеки

РП_Функціональна біохімія

РП_Комп'ютерна хімія біологічно активних речовин

РП_Вступ у фармацію

РП_Фармакологія та клінічна фармація

РП_Охорона праці в галузі

РП_Інформаційні технології в фармації

РП_Фармацевтичне товарознавство, менеджмент та маркетинг

РП_Аптечна та заводська технологія ліків

РП_Фармацевтична хімія

РП_Фармакогнозія

РП_Організація та економіка у фармації

П_Лабораторно-хімічна практика (з аналітичної хімії)

П_Навчальна практика з фармацевтичної ботаніки

П_Навчальна практика з аптечної та заводської технології ліків

П_Виробнича фармацевтична практика

РП_Сучасні напрями синтезу лікарських субстанцій

РП_Аналітичний контроль якості фармацевтичних препаратів

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG