Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Тренувальні збори учасників учнівської олімпіади

Залиште оцінку
(0 голосів)
Тренувальні збори учасників учнівської олімпіади

Не зупиняють активний поступ розвитку своїх здібностей та компетентностей технологічної освітньої галузі переможці ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання та технологій. На базі навчально-наукового інституту професійної освіти та технологій відбулись тренувальні збори команди учнів, які будуть представляти Чернігівську область на IV етапі олімпіади.

 

Учні 9-11 класів проходили тренінги, лекції та практичні заняття, які були спрямовані на покращення реалізації творчих навчальних проєктів. Учні тренувалися разом з Г.В. Джевагою, доцент кафедри педагогіки, психології та методики технологічної освіти: шукати і обґрунтовувати техніко-технологічні проблеми у звичних речах, які нас оточують; визначати вимоги для об’єкту проєктування; підбирати і застосовувати методи розв’язання техніко-технологічних проблем і проєктування виробів; виконувати ескізи об’єктів проєктування. Під керівництвом С.Г. Мазуренко, доцентки кафедри професійної освіти і безпеки життєдіяльності та С.О. Скрипка, викладач кафедри технологічної освіти та інформатики, учні розглядали і застосовували на практиці сучасні технології обробки і оздоблення конструкційних матеріалів.

Бажаємо успіхів команді учнів Чернігівської області на Всеукраїнській учнівській олімпіаді з трудового навчання і технологій!

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG