Соціальна робота через призму історичної постаті

Залиште оцінку
(1 голос)
Соціальна робота через призму історичної постаті

17 лютого 2022 року здобувачі освіти ННІ психології та соціальної роботи взяли участь у лекції-бесіді «Постать Консепсьон Ареналь – фундаторки соціальної роботи в Іспанії». Захід було організовано в межах діяльності студентського наукового гуртка при кафедрі соціальної роботи та освітніх і педагогічних наук.

Лекторка, докторка педагогічних наук, доцентка, Н.І.Зайченко зосереджувала увагу студентів на різних аспектах багатогранної суспільно-благочинної роботи Консепсьон Ареналь, ознайомлювала слухачів із особливостями діяльності іспанської соціальної помічниці в благодійних католицьких організаціях, у Мадридському Червоному Хресті, в жіночих в’язницях Мадриду та Ла-Коруньї. Висвітлювалися і обговорювалися в ході зум-зустрічі питання теорії соціальної роботи. Було представлено фотоматеріал із колекції Національної бібліотеки Іспанії (м.Мадрид).

На заході була присутня завідувачка кафедри Л.В.Рень. 

Дякуємо здобувачкам освіти Анастасії Лутченко, Вікторії Вилиш, Ользі Коваленко, Анастасії Грань, Єлизалеті Єременко, Анастасії Кириченко, Наталії Моташко за участь у заході!

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG