Конкурс «Студент року–2021»

Залиште оцінку
(1 голос)
Конкурс «Студент року–2021»

У рамках проведення конкурсу «Студент року–2021» Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка, у вівторок 30 листопада відбулася виставка робіт студентів у номінації «Творча особистість–2021». Кожен номінант презентував власні творчі доробки, виконані у вільний від навчання час. Технологічний факультет представляли чотири студенти.

Євгеній Мартиненко, студент 41 групи, цікавиться комп’ютерною графікою. Утілює свої ідеї і творче натхнення під час роботи у таких графічних редакторах, як Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, GIMP, Inkscape, Cinema-4D, КОМПАС-3D та відео редакторі Sony Vegas. У творчому доробку студента є логотипи, макети веб-сайтів, дизайн інтер’єрів, художні фото, банери, афіші, флаєри, креслення, анімаційні відео, відеоролики. Окрім цього, гарним тренажером для розвитку розумових процесів у Євгенія є захоплення – збирання «кубика Рубіка» у різних його варіаціях.

Роман Клименко, студент 41 групи, захоплюється обробкою різноманітних конструкційних матеріалів, художнім різьбленням по деревині та створенням автоматизованих систем. Захопленням студента є проєктування і виготовлення сільськогосподарської техніки, технологічних пристосувань, лабораторного обладнання і верстатів з числовим програмним управлінням.

Богдан Коленіченко, студент 11 групи, віддає перевагу художній обробці деревини і оздобленню виробів геометричним різьбленням і соломою. У роботах Богдана гармонійно поєднуються національні традиції декоративно-ужиткового мистецтва і сучасні LED-стрічки з елементами радіоелектроніки.

Олена Ткаченко, студентка 11 групи, має хобі - вишивка хрестиком. В її охайних роботах вдало підібрані м’які теплі кольори, що надають інтер’єру затишку і спокою.


У рамках проведення конкурсу «Студент року–2021», у середу 1 грудня відбувся концерт студентів у номінації «Талант року–2021». Кожен номінант демонстрував свій талант у певному сценічному жанрі.

Від технологічного факультету на перемогу претендували два студенти: Салоїд Дмитро Володимирович (33 група) і Сусло Олексій Олександрович (43 група).

Потужний гумор від Дмитра Салоїда, на актуальну тему карантину, був розкритий у стендапі. Монолог сколихнув проблеми сьогодення і трішки майбутнього, нестандартно описав стан студентства у період дистанційної освіти і пандемії.

Вокальний номер авторської пісні Олексія Сусли, примусив задуматись над взаєминами між людьми і почуттями. Чудовий текст і ритмічний музичний рисунок захоплював і не залишив байдужим жодного у актовій залі НУЧК імені Т.Г.Шевченка.


У номінації «Спортсмен року–2021» (для студентів, що не навчаються на спеціальностях пов’язаних із підготовкою спортсменів) факультет представляв ВолодимирІванов, студент 61 групи. Навчаючись у Національному університеті «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка, брав участь у міських змаганнях з кульової стрільби серед студентів, де посів перше місце. На чемпіонаті України отримав звання кандидата в майстри спорту України та тричі посів друге місце у трьох видах змагань. Улітку 2021 року на Першій універсіаді з кульової стрільби серед вузів України посів друге місце, а на Чемпіонаті України, виборов перше місце.

За підсумками роботи журі конкурсу, перемогу здобули Володимир Іванов і Роман Клименко.

Вітаємо переможців!

Бажаємо нашим студентам не зупинятися на досягнутому і працювати над новими творчими проєктами.

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG