Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

ФІЛОЛОГИ: ЕСТАФЕТА ЧЕМПІОНІВ

Залиште оцінку
(1 голос)
ФІЛОЛОГИ: ЕСТАФЕТА ЧЕМПІОНІВ

3 грудня 2021 року викладачі філологічного факультету Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка Світлана Гергуль, Лариса Городнича, Наталія Деркач, Ольга Лілік, Марина Ольховик, Олена Сазонова, Тетяна Чередник брали участь у «Естафеті чемпіонів», яка реалізується в межах проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX in Ukraine за підтримки Посольств США та Великої Британії, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією української преси.

Естафету розпочала менеджерка з підвищення потенціалу Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX Олена Тараненко. Вона представила команду філологічного факультету та високо оцінила її здобутки. Далі розповідь продовжила регіональна координаторка проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» в Чернігівській області Олександра Розумієнко, яка нагадала, що філологи із 2019 року беруть активну участь у проєкті, а також в його межах реалізовують грантову програму «Інфомедійна грамотність: навчись сам – навчи інших».

Командою філологічного факультету було представлено досвід імплементації інфомедійної грамотності у викладання уроків української мови та літератури, зарубіжної літератури, у процес вивчення англійської мови, а також проведення позакласних заходів під час проходження студентами філологічного факультету педагогічної практики.

Родзинкою зустрічі стали виступи магістранток Вікторії Шевченко і Аліни Кашук, які представили літературну гру «Незвіданий Шевченко», а також Марії Вакули, яка презентувала доповідь «Від кріпака до супер героя».

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG