Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Презентація монографії

Залиште оцінку
(0 голосів)
Презентація монографії

4–5 листопада у Фоютово (Поморське веєводство, Польща) під час міжнародної наукової конференції з нагоди 35-річчя Тохульського ландшафтного парку, 30-річчя Заборського ландшафтного парку та 10-річчя біосферного резервату «Тохульські бори» відбулася презентація монографії “Rola i funkcjonowanie parków krajobrazowych w rezerwatach biosfery”.

Авторами одного з розділів цієї монографії «Parki krajobrazowe regionu czernihowskiego (Ukraina Północna)» є представники кафедри екології та охорони природи НУЧК імені Т.Г.Шевченка: професор Олександр Лукаш, завідувач Юрій Карпенко, викладач Олександр Яковенко та аспірант Володимир Свердлов.

Професор Олександр Лукаш від колективу чернігівських авторів на пленарному засіданні конференції представив результати наукового дослідження ландшафтного та біологічного різноманіття регіональних ландшафтних парків Чернігівщини.

Під час конференції досягнуто попередньої домовленості про створення наукового консорціуму для проведення наукових досліджень біорізноманіття урбанізованих та природоохоронних територій Польщі та України. До складу консорціуму увійдуть університети та природоохоронні установи України та Польщі, зокрема Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка, Університет Миколи Коперника в Торуні, Мезинський національний природний парк та ландшафтні парки Поморського й Куявсько-Поморського воєводств.

Під час кулуарного спілкування на згаданій конференції були окреслені спільні площини наукових пошуків молодих вчених-ботаніків нашого університету та аспірантів з Італії та індії.

Фото: Rafał Borzyszkowski

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG