Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Пройшла XVІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Мовна освіта: виклики сучасності»

Залиште оцінку
(1 голос)
Пройшла XVІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Мовна освіта: виклики сучасності»

Кафедра педагогіки та методики викладання іноземних мов філологічного факультету НУЧК щоосені із колегами з інших держав проводить традиційну міжнародну наукову конференцію. Ця конференція була започаткована доцентом, кандидатом педагогічних наук, Екс-президентом української філії всесвітньої асоціації викладачів англійської мови для носіїв інших мов TESOL-Ukraine Світланою Леонідівною Бобир ще у 1994 році. І з перервами проводилася майже щороку.

XVІІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Мовна освіта: виклики сучасності» відбулася 8-9 жовтня 2021 р. У зв’язку з пандемією, конференція вже вдруге проводилась онлайн. Виклики сучасності виявились новими можливостями: останнім часом колеги з інших країн не завжди мали змогу взяти участь у конференції особисто. Онлайн формат дозволяє зустрітися й обговорити актуальні питання мовної освіти, поділитися досвідом навчання і викладання іноземних мов у різних країнах. Обговорення викликів сучасності у мовній освіті показало, що проблеми навчання і викладання іноземних мов у нас схожі і напрямки їх вирішення нас також згуртовують.

Учасники конференції домовились наступну конференцію присвятити висвітленню проблем діалогу культур в епоху цифровізації.

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG