Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Філологи за академічну доброчесність

Залиште оцінку
(1 голос)
Філологи за академічну доброчесність

Карантин – це не привід розгубитися, сумувати або «виглядати над морем години». І студенти-філологи це доводять кожен день. Підтримуючи важливі нововведення сучасної української освіти другий, третій курси бакалаврату і перший курс магістратури під чуйним керівництвом професора Марини Столяр, доцентів Марини Ольховик і Світлани Гергуль протягом перших двох тижнів карантину опановували ази академічної доброчесності.

Завдячуючи освітній онлайн платформі EdEra усім охочим було запропоновано в межах курсів «професійна етика», «філософія» та «медіаграмотність» пройти онлайн курс «Академічна доброчесність», який дозволив зрозуміти всі нюанси цього поняття в освітній діяльності.Курс виявився подвійно корисним, адже вчить і самим бути доброчесними в освітній діяльності, і дає безліч інструментів студентам як майбутнім учителям, щоб навчити академічній доброчесності своїх учнів.

Матеріал курсу стане в нагоді не тільки майбутнім педагогам, а й усім, хто прагне саморозвитку. Студенти-філологи оволоділи знаннями про академічну доброчесність у школі, про плагіат та як його уникнути, про роль оцінювання у формуванні академічного доброчесного середовища та про важливість навчання впродовж життя.

Майже всі учасники курсу набрали більше ніж 80% балів з можливих та отримали сертифікати участі, а також додаткові бали зі своїх навчальних дисциплін.

Філологічний підтверджує: навчання на карантині різнобічне та захоплююче!

 

Ганна Гузій

 

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG