Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

​«Рівність – традиційна цінність»

Залиште оцінку
(1 голос)
​«Рівність – традиційна цінність»

​Готуючись до Дня міжнародної солідарності жінок у боротьбі за свої права студентки і студенти, викладачки і викладачі Навчально-наукового інституту історії та соціогуманітарних дисциплін імені О.М.Лазаревського Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка об’єдналися, щоб ще раз нагадати, що права жінок – це права людини.

Не зважаючи на деякі позитивні зміни в Україні щодо захисту прав жінок, усе частіше спостерігаються спроби держави обмежити репродуктивні та соціальні права жінок.
​Ми об’єдналися для того, щоб жінок нарешті почули.​

​Ми виступаємо проти домашнього насильства, сексуального насильства, сексизму, низької оплати праці, репродуктивного насильства та дискримінації на роботі.

​Ми вимагаємо ратифікації Конвенції Ради Європи про запобігання насильству щодо жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами.

Ми вимагаємо економічної рівності: панівні стереотипи про «відповідні» ролі чоловіків та жінок обмежують жінок та гальмують економічне зростання всієї країни.

​Жінки мають бути за столом переговорів. Порядок денний «Жінки, мир, безпека» має стати частиною політик всіх рівнів. Голос жінок має бути почутий!

​Ми солідаризуємося з жінками всієї України, з Міжнародним жіночим страйком, який пройде в багатьох країнах світу саме 8 березня.

​Нас єднають права жінок – права людини!

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG