Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Код нації

Залиште оцінку
(2 голосів)
Код нації

23 квітня із самого ранку філологічний факультет Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка ряснів квітчастими візерунками та сяйливими обличчями.

Студентки, викладачі та навіть студенти (так-так, я не жартую, вони у нас теж є) факультету гордо розгулювали просторами нашого вишу, пишаючись своїм убранням та роблячи світлини в кожному його куточку. Студенти філологічного факультету підготували святковий концерт, на який були запрошені викладачі, студенти та всі охочі.

Свято було своєрідною подорожжю в історію українського народу. Пісні, танці, поезії перехоплювали подих. Атмосфера свята була невимушеною. Всі присутні відчули себе однією великою родиною. Цікавою та захопливою для глядачів видалася гра на акордеоні. Веселий настрій на весь день був гарантований.

День вишиванки закінчився родинним фото факультету. Приємно, що з кожним роком усе більше і більше викладачів і студентів долучаються до цього свята, яке об’єднує усіх українців світу. Варто пам’ятати, що вишиванка – це наш генетичний код, якого більше немає жодна нація.

Примак Людмила
студентка магістратури філологічного факультету

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG