Студенти НУЧК на відкритті туристичного сезону

Залиште оцінку
(1 голос)
Студенти НУЧК на відкритті туристичного сезону

У Чернігові, з нагоди відкриття туристичного сезону, 20-21 квітня пройшов фестиваль Chernihiv Fest. У ньому брали участь багато різних колективів та організацій, наш університет також не залишився осторонь цієї події.

21 квітня зранку викладачі та студенти показували всім можливості самореалізації майбутніх абітурієнтів в університеті. На фестивалі були присутні активісти всіх факультетів, які насолоджувалися проведеним часом разом, а саме – співали українські пісні під гітару, дарували настрій оточуючим і підтримували протягом дня теплу та дружню атмосферу.

На Червоній площі, де відбувався фестиваль, було важко не помітити студентів Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка! Усі були вбрані у футболки й бейсболки з логотипом навчального закладу, також кожний тримав кольорову кульку з надихаючим написом.

Дівчата-філологині приготували цікаву вікторину англійською мовою для найкращих знавців Чернігівщини. На радість, таких ерудитів було багато, тому що жителі нашого міста поважають своє минуле, і з легкістю давали відповіді на всі питання пов’язані з історією рідного краю, за що отримували солодощі та приємні подарунки. До речі, перший учасник, який одержав одразу три цукерки, був проректор з науково-педагогічної та виховної роботи – Тимошенко Анатолій Григорович.

Наш університет був яскравим представником на відкритті туристичного сезону і вкотре довів свою унікальність, продемострувавши дружбу між викладачами та студентами, любов до рідного міста та вміння зацікавити гостей фестивалю.

 

Ганна Кириленко, магістрантка філологічного факультету

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG