Вітаємо команду агентів змін Нової української школи!

Залиште оцінку
(1 голос)
Вітаємо команду агентів змін Нової української школи!

1 вересня 2018 року всі першокласники України прийдуть у Нову українську школу та навчатимуться за новим Державним стандартом початкової освіти. Аби підтримати педагогів на шляху реформи, Міністерство освіти і науки України почало масштабне підвищення кваліфікації вчителів – всі, хто навчатиме першачків з 1 вересня цього року, мають пройти перепідготовку.

Наказом МОН затверджена типова програма підвищення кваліфікації цих вчителів, що складається з дистанційного онлайн-курсу на порталі EdEra та трьох очних сесій в обласних інститутах післядипломної педагогічної освіти, у межах яких спеціально підготовлені тренери закріплюватимуть знання педагогів на практиці.

Педагогів, що навчатимуть першокласників у 2018 році англійській мові, найбільше – 17 тис 524 особи. Підготовку тренерів організували Міністерство освіти та науки України та Британська Рада спільно з Кембриджським Університетом. Міністерством освіти затверджений список тренерів, які будуть здійснювати підготовку педагогічних працівників в регіонах. Усього до переліку тренерів включено 121 фахівця, відповідний наказ підписаний міністром освіти Лілією Гриневич.

До списку тренерів від Чернігівскої області увійшла кандидат педагогічних наук, доцент кафедри іноземних мов НУЧК імені Т.Г.Шевченка Торубара Оксана Анатоліївна: «Це вже другий тренінг проекту «Нова українська школа» - “Вчителі англійської мови – агенти змін”. Протягом грудня 2017 – лютого 2018 року я і колеги з усіх регіонів України опановували прогресивніі методики викладання англійської мови та навчались тому, як адаптувати їх до реалій оновленої української початкової школи. Безмежно вдячна МОН та Британській Раді в Україні за можливість навчатись новому та ділитись знаннями та досвідом. Бажаю всім агентам змін успіху та натхнення у роботі з колегами-педагогами, які відкриють двері своїх класів у вересні 2018 року для школярів початкової школи!»

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG