Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Перший історичний турнір в Інституті історії

Залиште оцінку
(0 голосів)
Перший історичний турнір в Інституті історії

12 жовтня в Інституті історії, етнології та правознавства імені О.М.Лазаревського Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка відбувся історичний турнір в якому взяли участь команди ІІ, ІІІ та V курсів. Перемогу у запеклій та безкомпромісній боротьбі думок та аргументів, виборола команда V курсу!

"Перший турнір студентів-істориків – це черговий крок до урізноманітнення як процесу навчання, так і життя поза ним. Дуже приємно, що серед студентів знайшлися сміливці, які взяли участь та випробували свої здібності в цьому інтелектуальному змаганні. Турнір засвідчив, що такий формат спілкування майбутніх істориків, гуманітаріїв, зрештою громадян країни, є вельми перспективним з огляду на можливість для студентів перевірити свої знання та вміння, розкритися та повірити у свої сили.

Сподіваємось, що учасники турніру гідно проявлять себе і у складі команди Інститут історії, етнології та правознавства імені О.М.Лазаревського, яка візьме участь у VІ Всеукраїнському студентському турнірі з історії у листопаді 2017 року.

Віримо в те, що сама ідея турніру з історії приживеться й у Чернігові – місті, яке дихає і надихає історією – не лише в студентському середовищі, але й серед учнівської молоді" - модератор турніру, кандидат історичних наук, доцент, професор, завідувач кафедри археології, етнології та краєзнавчо-туристичної роботи - Андрій Миколайович Острянко.

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG