Print this page

Тренінгова програма «Україна майбутнього PRO соціальний бізнес»

Залиште оцінку
(1 голос)
Тренінгова програма «Україна майбутнього PRO соціальний бізнес»

Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка традиційно є учасником численних міжнародних проектів та програм. Зараз започатковуємо участь в тренінговій програмі «Україна майбутнього PROсоціальний бізнес». Наш ЗВО є організаційним партнером цього значущого заходу. Даний тренінг є проектом Міжнародної організації з міграції IOMUkraine фінансової підтримки уряду Японії. Маріупольська спілка молоді є співорганізатором заходу в Україні.

 

Основна мета програми - визначити соціальну місію та впровадити кращі практики соціально-відповідального бізнесу; впровадити принцип безбар’єрності , працевлаштувати та включити в бізнес-процеси людей з інвалідністю, ВПО, ветеранів; побудувати і вдосконалити бізнес-процеси з урахуванням принципів соціальної відповідальності, залучити додаткові фінансові ресурси для розвитку бізнесу.

До участі в заході планується залучення студентів та викладачів профільних спеціальностей як-то підприємництво та торгівля, туризм та готельно-ресторанна справа, менеджмент соціокультурної діяльності, тощо.

Для учасників/ць з м. Чернігова та громади програма пройде 5 вересня о 15:00 в офлайн форматі. Реєстраційна форма доступна за посиланням: https://forms.gle/otMzZi6wSDoVMbAo6;

Останні новини користувача НУЧК