Print this page

Милі, чарівні, найкращі наші жінки!

Залиште оцінку
(4 голосів)
Милі, чарівні, найкращі наші жінки!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 8 Березня! У цей чудовий день серця всіх чоловіків зігрівають почуття особливої ніжності і поваги до вас: одвічних берегинь справжньої любові та родинного затишку.

Бажаю, щоб свято не обмежувалось одним днем, щоб щоденно кожна з вас була тією жінкою, перед якою схиляють голову незалежно від статусу, рангу та віку.

Переконаний, що труднощі та негаразди минуться і ніщо не буде затьмарювати вашої доброї посмішки. Лише ваша підтримка допоможе нам перебороти всі перепони та негаразди сьогодення.

Ваша самовіддана праця і наполегливість помітні і важливі практично в усіх сферах людської діяльності. Вашій волі, енергії та майстерності підвладні найвищі висоти людських звершень. Адже саме на тендітних жіночих плечах тримається безліч найважливіших і найважчих робіт.

Я щиро бажаю вам затишку в душі, тепла у серці, ясності у думках, елегантності у рішеннях, ініціативності й творчості у діях, здоров’я та краси у тілі, а також чистої всепоглинаючої любові!

Хай посміхаються вам перші весняні квіти!

Хай не залишає вас надія на краще життя!

 

Ректор університету,
доктор педагогічних наук, професор,
член-кореспондент НАПН України                                                                                     М.О.Носко

Останні новини користувача НУЧК