Print this page

Семінар з акредитації освітніх програм

Залиште оцінку
(1 голос)
Семінар з акредитації освітніх програм

25 червня 2021 року відділ внутрішнього забезпечення якості освіти разом з навчально-методичним відділом за запитом гарантів освітніх програм організував семінар, на якому було розглянуто актуальні проблеми акредитації освітніх програм різних рівнів вищої освіти.

Зустріч відкрив проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи, доцент, к.іст.н. Панченко В.І., повідомивши про результати проходження акредитації освітніх програм в університеті у 2020-2021 н.р.

Спікерами заходу були Гавриленко Т.Л., професор кафедри соціальної роботи та освітніх і педагогічних наук, д.пед.н., експерт НАЗЯВО; Стрілець С.І., професор, д.пед.н., декан факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв; Воєділова О.М., доцент кафедри педагогіки, психології та методики фізичного виховання, к.пед.н., експерт НАЗЯВО.

У ході зустрічі були обговорені актуальні зміни у вимогах щодо проектування та впровадження освітніх програм різних рівнів вищої освіти, особливості акредитаційного процесу, розглянуті найкращі практики реалізації освітніх програм в університеті.

Семінар відбувся в формі діалогу, який дав змогу поділитися досвідом усім учасникам семінару, розглянути нагальні питання, визначити подальші напрямки роботи над удосконаленням освітніх програм та їх забезпечення.

 

Останні новини користувача НУЧК