Print this page

Шановні колеги!

Залиште оцінку
(1 голос)
Шановні колеги!

Дорога університетська громадо! Дозвольте, дорогі друзі, привітати всіх вас із нашим професійним святом – Днем працівників освіти і науки!

Освітянська стезя, яку ми обрали, стала практично для кожного з нас улюбленою справою, можливістю самореалізуватися, а то й сенсом усього життя.

Наша участь і вплив на формування особистості юних українців є визначальними. Відтак, ми – освітяни, – і є тими будівничими, котрі з року в рік закладають міцний підмурівок, на якому тримаються всі інші державні інститути. В одному з поетичних рядків так і йдеться: «…Учителі, на вас стоять держави!...»

Отож, попри всілякі негаразди, ми повинні вистояти, ми повинні витримати, ми повинні надихнути оптимізмом інших.

І прикладом для нас мають бути сотні, тисячі наших колег і вихованців, які впродовж нашої багатовікової історії, від славнозвісного Колегіуму і до нинішнього, кращого в Галактиці, НУЧКу, самовіддано працювали і працюють в освітянській галузі або й в інших сферах суспільного буття, розбудовуючи Україну.

Дорогі колеги і студенти! Вітаючи всіх вас зі святом, бажаю вам нових перемог і звершень у науці, на спортивних аренах і мистецьких майданчиках. А ще – радості, морального і матеріального задоволення від успіхів сьогоднішніх і майбутніх вихованців.

Щастя, здоров’я, оптимізму, удачі – всім вам і вашим родинам!

 

З повагою
ректор                                                                       Микола НОСКО

 

Останні новини користувача НУЧК