Print this page

Освіта без кордонів

Залиште оцінку
(2 голосів)
Освіта без кордонів

Студенти філологічного факультету долучилися до Всеукраїнського проекту «У продовження фулбрайтівського досвіду» з нагоди святкування 25-річчя Програми імені Фулбрайта в Україні.

23 жовтня до університету завітала Олена Галета – випускниця Програми імені Фулбрайта, викладач Львівського національного університету імені І.Я.Франка та Українського католицького університету, щоб поділитися цінним досвідом з нашими студентами.

Суть Фулбрайтівської програми полягає у міжнародних освітніх обмінах для студентів, учених, викладачів, які отримують фінансування на конкурсній основі і сприяння втіленню ідей у життя.

Пані Олена поділилася враженнями від Програми і закликала студентів-філологів до участі в ній. Також доповідачка виступила з презентацією на тему «Агенти змін і пошуки смислів: сучасна українська література» і довела, що література змінюється щодня і має неабиякі перспективи розвитку.

Подібні зустрічі дозволяють реалізовувати власні ідеї, представляючи свій університет за кордоном, і сприяти підвищенню рівня свого навчального закладу до європейського.

IMG 20171023 124854

fulbrayt

 

 

Останні новини користувача НУЧК