Print this page

Віртуальні розваги здобули постійну реєстрацію

Залиште оцінку
(2 голосів)
Віртуальні розваги здобули постійну реєстрацію

Віртуальний світ уже на протязі близько двох десятиліть став для багатьох українців близьким і знайомим. У цьому світі ми отримуємо унікальну можливість закачати улюблену музику, переглянути фільми без реклами або ж помірятися силами з кращими геймерами на сторінках відомих ігрових порталів. Втім, чимало користувачів, як і раніше, віддають перевагу класичному покеру або ж можливості випробувати фортуну з допомогою ігрових автоматів.

 

Переваги і недоліки онлайн-розваг

Вільний доступ до різноманітних Інтернет-ресурсів з одного боку суттєво полегшив наше життя. У той же час, багатьом нашим співвітчизникам, особливо похилого віку, стало набагато складніше орієнтуватися у сучасних реаліях.

Серед позитивних моментів використання численних онлайн-розваг традиційно відзначаються:

  • можливість вільного доступу до Інтернет-ресурсу;
  • відсутність будь-яких обмежень щодо вибору часу і виду розваг;
  • широкий вибір варіантів щодо отримання можливої матеріальної винагороди.

Серед факторів, які традиційно відлякують Інтернет-користувачів сайтів розваг найчастіше відзначають:

  • численні випадки шахрайства на заключному етапі оформлення відносин;
  • присутність на цьому ринку послуг численної кількості фірм-одноденок;
  • можливість переслідування з боку правоохоронних органів.

Азартні ігри – реалії і перспективи

Азартні ігри досить давно паралельно існують і розвиваються у реальному та віртуальному світах. Вже сьогодні ігрові автомати на гроші перестали бути чимось екзотичним. При бажанні можна без будь-яких проблем знайти гральний заклад як у реальному так і у віртуальному світі. Єдина відмінність – реальні гральні заклади знаходяться під офіційною забороною. Що ж стосується онлайн казино чи покер-румів то їх діяльність остаточно все ще не врегульована.

Чого чекати?

Заяви численних українських можновладців свідчать про те, що в недалекому майбутньому варто очікувати суттєвих змін у законодавчій базі щодо легалізації азартних ігор. Зокрема, керівник МВС України Арсен Аваков на початку цього року наголосив на необхідності перегляду обмежень щодо існування грального бізнесу.

З іншого боку, протягом останнього десятиліття і власники онлайн-порталів, і їх користувачі призвичаїлися до того, що адреналін і азарт здобули віртуальну прописку. Тож, зовсім не факт, що будь-які законодавчі зміни будуть сприйняті позитивно. Власники численних Інтернет-ресурсів грального спрямування зуміли переконати постійних користувачів у своїй порядності і платоспроможності. Тож, виникає абсолютно логічне питання – чи варто очікувати чогось кращого?

Останні новини користувача Devenup