Print this page

Конкурс творчих робіт «Моя Чернігівщина»

Залиште оцінку
(2 голосів)
Конкурс творчих робіт «Моя Чернігівщина»

Запрошуємо творчих та ініціативних старшокласників до участі в конкурсі «Моя Чернігівщина». Він проводиться Чернігівським національним педагогічним університетом імені Т.Г.Шевченка за підтримки Чернігівського студентського порталу.

Мета конкурсу – залучення молодих людей до обговорення і розв’язання актуальних соціально-економічних, суспільно-політичних, екологічних проблем Чернігівщини; виявлення та підтримка обдарованої учнівської молоді.

Вимоги до змісту робіт: у роботі необхідно описати одну або кілька гострих проблем, які є актуальними для Чернігівщини в цілому або для окремого району, міста чи селища. При цьому бажано не лише окреслити коло проблемних питань, а й запропонувати шляхи їх вирішення.

Конкурсні роботи можуть бути презентовані у вигляді есе, поезії, а також будь-яким мультимедійним засобом — відео чи флеш-роликом, Інтернет-сторінкою, слайд-шоу, Power Point-презентацією тощо.

Тривалість відеоролика не повинна перевищувати 8 хвилин, флеш-ролика — 4 хвилини. Есе повинно мати унікальну назву та обсяг 1–2 сторінки (формат А4, інтервал – 1,5, шрифт – Times New Roman, кегль – 14). Зміст роботи (незалежно від формату) повинен бути унікальним і пов'язаним з Чернігівщиною. Мова конкурсних робіт – українська.

Текстові роботи надсилати на адресу електронної пошти . Обов’язково вказувати прізвище, ім’я, по батькові автора, номер мобільного телефону, назву навчального закладу. Роботи, виконані з використанням сучасних інформаційних технологій необхідно попередньо розмістити на сайті https://www.youtube.com/ і надіслати організаторам посилання на розміщений матеріал.

Всі надіслані тексти будуть перевірятися на унікальність. Роботи з явними ознаками плагіату оцінюватися не будуть.

Учасники: учні 10 – 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Чернігівської області.

Конкурсні роботи приймаються до 28 лютого 2017 року включно.

Останні новини користувача НУЧК