Print this page

Звернення Миколи Пригодія

Залиште оцінку
(7 голосів)
Звернення Миколи Пригодія

Звернення

кандидата на посаду ректора Чернігівського національного педагогічного

університету імені Т.Г.Шевченка

Пригодія Миколи Анатолійовича

 

Шановні друзі та колеги!

24 червня в нашому університеті відбувся перший тур виборів ректора. Його результати засвідчили, що значна частина трудового колективу турбується про долю вишу й прагне його подальшого розвитку. Хочу наголосити, що моя участь у виборах переслідувала єдину мету – розвиток і відкриття нових горизонтів для університетської громади.

1 липня відбудеться другий тур виборів. Для мене надзвичайно важливо, щоб висловлені в ході виборчої кампанії ідеї та пропозиції були реалізовані вже найближчим часом. Мова йде, зокрема, про розширення переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, розв’язання житлової проблеми серед викладачів та співробітників через оптимізацію системи гуртожитків університету, а також відновлення системи матеріального стимулювання викладачів і співробітників через встановлення надбавок на засадах рейтингової оцінки.

Також, на мою думку, в університеті необхідно створити:

  • наглядову раду із залученням провідних науковців, відомих громадських діячів, успішних менеджерів та підприємців;
  • єдиний профорієнтаційний центр;
  • ліцей гуманітарного та природничого спрямування;
  • туристично-краєзнавчу агенцію;
  • центр перекладів;
  • мовний центр;
  • центр фізичної реабілітації;
  • мистецький центр тощо.

Мушу відзначити, що ці ідеї були в більшій чи меншій мірі відображені в програмі іншого кандидата, мого наукового консультанта, справжнього патріота університету, переможця першого туру виборів – Носка Миколи Олексійовича.

Враховуючи близькість наших програм, я закликаю всіх виборців проголосувати 1 липня за людину, яка більшу частину життя віддала нашому університету – «ЗА» Носка Миколу Олексійовича!

З повагою та вірою у майбутнє нашого університету

Микола Пригодій

Останні новини користувача НУЧК