Print this page

Гарні результати конкурсу студентських наукових робіт

Залиште оцінку
(0 голосів)
Гарні результати конкурсу студентських наукових робіт

Студентка групи 38-ФМТ Кароліна Бережняк, яка навчається на ОП Харчові технології та інженерія, стала призеркою (диплом ІІІ ступеня) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю 181 Харчові технології. Конкурс відбувався у квітні цього року на базі Національного університету харчових технологій (м. Київ). У фінальній конференції для захисту своїх наукових розробок взяло участь 30 здобувачів з 16 закладів вищої освіти. До складу конкурсної комісії, яка оцінювала роботи, увійшли провідні науковці України з харчових технологій. Робота виконана Кароліною Бережняк під керівництвом доцента кафедри хімії, технологій та фармації Н.В. Лапицької була представлена у секції «Технології бродильних виробництв і консервування».

Слід відмітити, що це перша і одразу успішна спроба здобувачів вищої освіти відносно нової для університету спеціальності: 181 Харчові технології відкрита у 2020 році.

Вітаємо Кароліну Бережняк та її керівника Надію Лапицьку з визнанням значущості проведених досліджень та вмінням їх презентувати на Всеукраїнському рівні!!! Бажаємо наступних успіхів!!!

Останні новини користувача НУЧК